Mlad mesec u Vodoliji 2022: Stižu nam radost i harmonija

by | 30 januara, 2022
Mlad mesec u Vodoliji 2022

Mlad mesec u Vodoliji 2022. godine stiže 1. februara, a šta to znači i kako iskoristiti ovaj period, otkrivamo vam u nastavku.

Briga o sebi i ljubav prema sebi donose sasvim novo značenje za Vodolije. Jedanaesti znak Zodijaka je najviše fokusiran na kolektiv i teži da osigura jednakost za sve. Ali pod uticajem mladog Meseca u ovom znaku, cilj nam je da sanjamo velike snove i da vidimo širu sliku našeg života. Ali isto tako, ovaj položaj Meseca donosi nam radost, prosperitet i harmoniju.

Mlad Mesec u Vodoliji 2022.

Kada sat otkuca 00:47 1. februara, mlad Mesec ulazi u ovaj živahan znak Zodijaka. Samim tim, otvaraju nam se vrata da naši ciljeve i želje budu humaniji. Jasnije ćemo videti budućnost i naše prijatelje i porodicu. Ovo je period velikih otkrivanja.

Budući da Vodolija vlada budućnošću, moguće je da ćemo upravo ka tome biti foksuirani u ovom periodu. Mnogi od nas će ostvariti svoje snove.

Ovaj mlad Mesec daje nam mogućnost da svoje namere i želje ostvarimo tako da ishod bude dobar ne samo za nas, već i za sve koji nas okružuju. Isto tako, ovaj period donosi nam želju da volimo i da se više trudimo zu partnerskim odnosima. Ovo je i pravo vreme da uspostavite kontak s zaboravljenim prijateljima.  Tragaćemo za novim znanjima, manifestovaćemo naše snove i bićemo objektivniji.

A kako se pripremiti za ovaj položaj Meseca? Jedan od načina jeste i duhovna kupka.

Duhovna kupka tokom mladog Meseca u Vodoliji

But the bigger picture of your life is also very important with this new moon, which is ripe for manifesting dreams, seeking knowledge, and being more objective.

Potrebni sastojci:

2 šolje mirišljave soli
pola šolje roze himalajske soli
tirkiz, providni kvarc, mesečev kamen ili selenit
svežanj žalfije ili lavande
esencijalno ulje trešnje ili narandže

Pročitajte i… Bjuti rituali na mlad Mesec

Ritual

 1. Napunite kadu toplom vodom i dodajte so.
 2. Pre ulaska u vodu izgovarajte afirmacije i svoje želje naglas.
 3. Postavite kristale na ivicu kade ili u vodu.
 4. Dodajte biljke po izboru.
 5. Dodajte nekoliko kapi esencijalnih ulja.
 6. Kupajte se najmanje 20 minuta.
 7. Dok se budete brisali, pustite vodu da oteče iz kade. Tom prilikom zamišljajte da s vodom sve vaše brige odlaze.
 8. Nakon kupke, zapalite mirišljavu sveću, udobno se smestite na omiljenu fotelju ili kauč i na list papira napišite 10 želja.
 9. Pročitajte svaku naglas. Fokusirajte svoju energiju na njih i zamišljajte kako se sve te želje, jedna po jedna ostvaruju.

  Pročitajte iKupka zvukovima- vodič za početnike

 

 

 

 

lepotaizdravlje.rsMilana Ausianovich/iStock/Getty Images Plus via Getty Images