Ovo je afirmacija pevačice Lizo za više samopouzdanja i ljubavi prema sebi!

by | 15 maja, 2022
samopouzdanje i pevačica lizo

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni, samopouzdanje pevačice Lizo je u prvom planu. A kako je uspela da zavoli sebe?

 Melisa Vivijan Džeferson, poznata kao Lizo, američka je pevačica, reperka i tekstopisac. Isprva, pažnju javnosti privukla je neverovatnim glasom i neobičnim autfitima, a onda i količinom samopouzdanja kojim naprosto zrači.

Pročitajte i… Zvezde body positivity pokreta o ljubavi prema sebi

Svesna toga, od početka karijere priključila se pokretu #bodypositivity i skoro pa svakodnevno na svojim nalozima na društvenim mrežama objavljuje sadržaj upravo za ovu namenu. Tako je postala svojevrsni vodič damama koje muku muče s nesigurnošću i manjkom ljubavi prema sebi.

Samopouzdanje pevačice Lizo

Lizo je naime mnogo puta dosad javno pričala o tome kako je vežbala samopouzdanje jer, kao i većina žena, nije uvek imala lepo mišljenje o sebi.

Ipak sve se to promenilo, a danas, Lizo je prihvatila svoje telo onakvo kakvo jeste i rado ga prikazuje na društvenim mrežama u bikiniju. Cilj joj je, kako je i sama rekla, da isnpiriše i druge da se osećaju zadovoljno u svom telu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Ona svakodnevno praktikuje pozitivne afirmacije, tako što stane ispred ogledala, posmatra svoje telo i naglas govori sve ono što joj se dopada.

Mnogo te volim i hvala ti što me činiš srećnom i što me održavaš u životu, njena je svakodnevna afirmacija.

Lizo neretko podseća fanove na Instagramu da budu pozitivniji, jer smatra da je zahvalnost najveća sreća, ali da i to mora da se vežba.

– Blagoslovljena sam i želim da i vi budete blagoslovljeni. Želim da budete svesni da ste se probudili jutros i da na tome budete zahvalni, poručila je tokom jednog Instagram Live-a.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Uprkos činjenici da se oseća dobro u svom telu, Lizo je neretko i na meti negativnih komentara. Ali pevačica ni u ovom slučaju nije ostala ravnodušna niti nema. Naime, njoj je zasmetalo što mediji u prvi plan stavljaju njenu figuru pa im je poručila:

Jedina osoba koja mora da se potrudi ste vi! Popularna sam jer pišem dobre pesme i jer sam talentovana, a na nastupima pružam dobru energiju i ljubav. Ne uzimajte me u usta i pogledajte sebe u ogledalo pre nego što napadnete mene. Baš u odraz u ogledalu treba da bude usmerena sva vaša pažnja, poručila im je.

I za kraj, izdvajamo jednu poruku koju je sama pevačica poslala, u jednom intervjuu.

Veoma je težak i dugačak put dok ne naučimo da volimo sebe i svoje telo. I mislim da svaka osoba, a naročito žena, treba da krene na taj put. Time otvarate i poslednje poglavlje u knjizi koja se zove: Ljubav prema sebi.

 

lepotaizdravlje.rsCindy Ord / Staff via Getty Entertainment