Categories Stil života

3 aplikacije koje će vam pomoći da imate savršene instagram fotke

Kako je instagram postao jedna od strasti savremenog društva, sve više truda ulaže se u izgled instagram profila i fotografija, koje imaju besprekoran, ali u neku ruku i autentičan kvalitet. Dakle, u istančanoj obradi fotografija više nije dovoljno da imate kvalitetnu kameru, koja će vam napraviti dobru fotografiju, neophodni su vam i odgovarajući filteri, koji će stvoriti jedinstveni feed na vašem profilu, a u tome će vam pomoći određene aplikacije za uređivanje fotografija.

Mi smo za vas izdvojili najbolje aplikacije, koje će definitivno kvalitet vaših fotografija podići na viši nivo.

#Snapseed

Reč je o trenutno možda i najpopularnijoj aplikaciji za uređivanje fotografija na mobilnim telefonima. Jednostavna je za korišćenje, a nudi širok asortiman alatki, koje će vašu fotografiju dovesti do perfekcije. U snapseed-u možete podešavati boju, oštrinu, svetlost, ali i ekspoziciju vaše fotografije.

Ono što ovu aplikaciju čini posebnom je činjenica da možete označiti pojedine delove fotografija i posebno ih obraditi, a takođe vam je dostupan i niz različitih filtera pomoću kojih možete preurediti fotografiju. Najbolje od svega je što je reč o besplatnoj aplikaciji, koja će vam pomoći da u svega par klikova kreirate savršene fotografije.

#VSCO

Ovo je aplikacija sa ubedljivo najboljim izborom filtera! Reč je o filterima koji će vašoj fotografiji dati potpuno novu dimenziju. Pored filtera, ova besplatna aplikacija poseduje i bazične alatke, poput podešavanja kontrasta i boje fotografije.

#Adobe Lightroom CC

Reč je o aplikaciji koja je posebno namenjena profesionalcima. Ovu aplikaciju možete koristiti za bazično sređivanje fotografija, ako ste početnik, a ako ste profesionalac, ona vam pruža mogućnost da izmenite određene delove fotografija, oduzmete, ali i dodate pojedine detalje, a da sve još uvek izgleda realno i perfektno. Ova aplikacija dolazi u besplatnoj verziji, ali određene filtere i alatke za njenu nadogradnju morate posebno doplatiti.

Foto: @weddingchicks

Pet saveta Kajli Džener za savršenu selfi fotografiju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA