Categories Blog

Duda Alapača: I, šta kažu mitohondrije…?

Negde neko ne prati modu. I ne zna šta je gel lak i šta su nadogradnje. Nekom je svejedno kako je građen. Neko se negde ne nervira zbog reklama. Neko cele godine nosi braon cipele. Neko ove godine nije bio na moru. Neće biti ni dogodine. Nekom će život proći a da ne vidi ni Pariz, ni London, ni Njujork ni ništa. Neko ne zna šta je čičoka, artičoka, papaja. Neko negde nikada nije okusio gođi bobice. Niti koristi hajlajter.

Niti lajkuje. Niti ga lajkuju. I nema prednju kameru na mobilnom. Nema krznene papuče. Samo karton u domu zdravlja ispisan od korica do korica raznim dijagnozama. Neko živi bez igde ikoga i nema za kim da sklanja. I nema kome da se sklanja. Pa opet živi, šta će… Negde je nekoga život prošetao kroz gradivo. Neko je morao da nauči neke baš teške lekcije i po nekoliko puta. A tebe nervira ta tvoja, jedna… Zato, deder, čitaj mi naglas, da čujem šta kažu za te mitohondrije.

Pročitajte i…Duda Alapača: Sačuvaj i sakloni savršenog

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

3 komentara

 1. Bravo, Dudo!
  Ne sećam se kada sam pročitala ovako lepu, toplu, a svakidašnju priču. Ulepšala si mi veče. Svaka od nas je Neko iz ove priče. Hvala ti na ovom trenutku razneženosti u meni.

 2. E bas tako neko negde ima mnogo tuznu pricu …
  Nasi svakidasnji problemi su izazovi samo
  Hvala na dozi realnosti I sali

 3. Dudo u pravu si za sve
  Radim n intezivnoj I znam da je sve to tacno sto si napisla
  Hvala sto spoznajes zivot kakav jeste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA