Ovo je najpoželjnija torba za jesen i fenomenalna je!

by | avgust 15, 2016
Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Priredila: Aleksandra Dimitrijević

Svaka žena zna da dobra torba i naizgled običan stajling pretvara u kombinaciju vrednu pažnje. A kada se pomene ovaj omiljeni ženski aksesoar prva asocija je francuska modna kuća Hermès i čuvena Birkin torba koja nosi epitet jedne od najslavnijih i najskupljih modela na svetu, o čemu govori i lista čekanja koja se meri u godinama.

Međutim, pravim modnim znalcima nije promakao rad irskog dizajnera J.W. Andersona koji je pažnju javnosti privukao 2013. godine dolaskom na mesto kreativnog direktora modne kuće Loewe. Za kratko vreme dao je sasvim novi identitet španskom luksuznom brendu i vratio mu staru slavu koja je niz godina bila poljuljana, dok je torba pod nazivom Puzzle preko noći postala hit koju su želele podjednako i poznate dame i žene širom sveta.

Da je Andersonov talenat vredan pažnje dokazuje i njegov lični brend koji je nastao 2008. godine kolekcijom za muškarce dok je žensku modnu scenu osvojio tek 2010. Za nepunih šest godina navikli smo na njegov karakteristični dizajn – uvek svež i sa elementom iznenađenja koji vrlo često postane must have komad sezone.

Pročitajte i… Sve poznate dame uveliko nose RUŽNE SANDALE, ali da li biste vi?

Instagram/jw_anderson

Instagram/jw_anderson

Zato, drage dame, pravi je trenutak da se upoznate sa novom čarobnom kreacijom J.W. Andersona koja dolazi u kolekciji za jesen/zimu 2016. Torba pod nazivom Pierce odmah je osvojila mnoge dame.

Prelepog dizajna koji oslikava svu maštovitost kreatora, ovaj komad nastao je iz ideje da stvori torbu kao trodimenzionalni objekt te je na klasičnom i uglađenom delu dodao zaokret u obliku detalja, a reč je o dvema probušenim rupama kroz koje prolazi metalna alka koja izgledom neodoljivo podseća na zlatne minđuše.

Instagram/jw_anderson

Instagram/jw_anderson

Pierce model je dostupan u dve veličine i izrađen od najfinije kože sa tri prostrane pregrade koje su obložene mekom telećom kožom i kratkim kaišem koji lako možete prilagoditi.

Savršen je izbor za žene koje vole da začine klasiku, jer ona istovremeno donosi mladalačku hrabrost i damsku prefinjenost, kako je istakao J.W. Anderson.

Instagram/jw_anderson

Instagram/jw_anderson

Da je reč o luksuznom komadu govori i cena koja se kreće od 750 do 1.965 funti, a sudeći po fotografijama sa društvenih mreža već postala “it” komad.

Pročitajte i… Haljine koje NIKADA neće izaći iz mode i baš zato ih OBOŽAVAMO

Instagram/jw_anderson

Instagram/jw_anderson

Tagovi: