Fešn blog

by | februar 13, 2013

Osećam potrebu da dam doprinos sceni u povoju.

Neko mi je u komentarima na prošli blog savetovao da malo bacim pogled na nešto što se zove „Fešn blog scena“. Auuuu! Gde su mi oči bile i kuda ja to gledam kad ovakve bisere propuštam? Pojma nisam imao da Srbija i njena dijaspora imaju toliko modnih stručnjaka po glavi stanovnika.

I ne samo to! Svi oni samo što nisu „uspeli“ u tom surovom svetu. Do sad se govorilo da smo mi poljoprivredna zemlja (pa smo na ivici gladi), pa da smo fudbalska zemlja (stariji od 130 godina pamte poslednje uspehe naše reprezentacije) ili da smo sledeće čudo u domenu visokih kompjuterskih tehnologija… A mi smo, ustvari, modna velesila, sad to uviđam.

Hoću i ja da se priključim dok je stvar u začetku. Hoću modnu spomenicu! Pošto moj stajling uglavnom zavisi od ispravnosti veš mašine i perioda sušenja na sobnoj temperaturi, jasno je da neću daleko dogurati u svetu kreiranja odeće ali… Imam fenomenalan i nadasve originalan plan! No, kako je mojih ovonedeljnih 1000 slovnih znakova isteklo, više o tome sledeće nedelje…

Grickajte nokte od neizvesnosti!

Tagovi: