Dodatak vašem stilu: Magija male tašne

by | novembar 19, 2015
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Da ste me prošle godine pitali da vam pokažem koje su mi omiljene torbe, pokazala bih vam veoma velike tašne. Kupovala sam uvek takve, jer sam se plašila da mi u manje neće sve stati, a svaka žena zna šta sve mora stati u njenu tašnu – to nisu samo novčanik, telefon i ključevi! U ženskoj tašni mogu se naći i manji neseser sa šminkom, krema za ruke, papirne maramice, vlažne maramice, parfem, lak za nokte, žvake, bombonice, ulošci, gumica i šnala za kosu, ogledalce…da li da još nabrajam? Neću da generalizujem, možda to nije slučaj kod svih žena, ali tako je kod svih žena koje ja poznajem, a tako je bilo i kod mene. Uvek sam se plašila da mi ne zatreba neka sitnica koju nisam ponela.

Kao što sam spomenula na početku, tako je bilo prošle godine, ali i ove najviše volim velike tašne. Ipak, kada sam se prvi put srela sa malom tašnom, ali onom dnevnom, ne za večernje izlaske, shvatila sam da bih sa njom mogla „prevariti“ sve one velike iz mog plakara. U međuvremenu nisam više imala jednu, već tri male tašne! U njih mi ne može stati ni deseti deo onoga što sam pre toga nosila sa sobom, ali staje sasvim dovoljno. Mogu da stavim mali novčanik, telefon, ključeve, sjaj za usne i još nekoliko sitnica. Istina je da mi dosta toga zafali, ali su mi male tašne toliko slatke i toliko se uklapaju uz razne kombinacije da im je teško odoleti!

Čak i sada kada zima kuca na vrata, možete izabrati neku zanimljivu tašnicu i nositi je sa uživanjem uz kaput, kožnu jaknu ili bundicu. Ne bih preporučila da ih nosite uz perjane jakne koje su više sportske, ali uz elegantnije modele možete – procenite sami. Odgovaraju uz ravnu obuću ili uz štikle, a što se boja tiče, za vas sam odabrala nekoliko modela koje možete pronaći trenutno u prodaji. Bež ili kamel možete kombinovati uz najviše boja, pa su takve tašne najbolja investicija. Sigurna sam da ćete biti apsolutno šik uz ovaj sjajan modni detalj!

Foto: PR/Massimo Dutti

Foto: PR/Massimo Dutti

Foto: PR/Massimo Dutti

Foto: PR/Massimo Dutti

Foto: PR/Mango

Foto: PR/Mango

Foto: PR/Mango

Foto: PR/Mango

Foto: PR/Zara

Foto: PR/Zara

Foto: PR/Zara

Foto: PR/Zara

Foto: PR/Zara

Foto: PR/Zara

Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Tagovi: