Iz ugla fashion blogerke: Šminkom do punijih usana

by | januar 28, 2016
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

O estetskoj hirurgiji imam različita mišljenja, u skladu sa tim šta zapravo treba da se koriguje. Sve što je diskretno, a što zaista pomogne osobi koja se odlučila na taj korak da se oseća lepše i sigurnije u sebe, za mene je sasvim u redu. Lično, promenila bih dosta toga, ali nikada se nisam odlučila na taj korak i ne planiram, za sada. Prihvatila sam sebe takvu kakva jesam, ali daleko od toga da se ne služim malim trikovima ne bih li popravila sve što mislim da treba.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Da se vratim na estetsku hirurgiju, ono što mi se nikako ne dopada je kada devojke ili žene koriguju, na primer, grudi ili usne tako da je više nego očigledno da su to uradile, a neke, nažalost, odu toliko daleko da se ne mogu smatrati privlačnim. Ovo se, pre svega, odnosi na usne. Zaista, ko želi da ima pačija usta? Može to sve mnogo lepše da se uradi.

Kada je Kajli Džener, najmlađa sestra iz porodice Kardašijan, pokrenula trend punih usana i otkrila spravice u vidu vakuuma, koje je navodno koristila da bi dobila željeni efekat uvećanja, a zatim otkrila da je ipak imala intevencije, devojke širom sveta uveliko su našle način da iskopiraju taj izgled. Priznajem, i sama volim da mi usne ponekad izgledaju punije nego što zapravo jesu. U videu koji sledi pokazala sam vam kako uz pomoć malo šminke možete popuniti usne, a da to izgleda lepo i diskretno. Ako želite još jači efekat, upotrebite intezivniju boju od one koju sam ja koristila. Ukoliko vam je i to malo, dobro se zapitajte da li vam to što želite zaista treba?

Tagovi: