Iz ugla fashion blogerke: Utisci sa letovanja

by | jul 7, 2016
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Prošle nedelje sam opisala koje sam proizvode koristila na letovanju. Ipak, želim sa vama da podelim i kompletan utisak sa tog letovanja u vlogu i nadam se da će svima onima, koji tek planiraju odlazak na odmor, biti od značaja.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Kako ću po svoj prilici ostatak leta ipak provesti kod kuće, u narednim nedeljama pozabaviću se onim što bi vas moglo zanimati u ovom periodu.

U tekstu o kozmetici sam napomenula kako sam tokom leta upražnjavala natural look, dakle, nisam koristila šminku, ali zaboravila sam da dodam da jesam popunjavala obrve olovkom jer bez toga ipak ne mogu.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Kada je moda u pitanju, situacija je bila slična. Trudila sam da nosim pamučne haljine ispod kojih nije bilo neophodno da se nosi grudnjak, kako me ništa ne bi stezalo, ili udobne majice i bermude, a i obuća je bila udobna i ravna. Živela sloboda! Telo mi je bilo veoma zahvalno i zaista sam se osećala lepo i rasterećeno. Istini za volju, kada pocrnimo barem malo, nekako nam sve stoji lepše pa smo i sami sebi lepši.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

To preporučujem svima, osim onima koji zaista traže provod na moru, tada je potpuno regularno da ponesete štikle, ali i dalje tvrdim da previše svečanim kombinacijama na moru nije mesto. Kako god bilo, želim vam zaista sadržajan odmor!

Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Tagovi: