Categories Blog

LAVA: Kako da otkrijete svoju životnu svrhu u 5 koraka

3. KORAK – PRESTANI DA SE CENJKAŠ

Pre nekoliko godina sam imala klijentkinju na coaching-u koja je osvestila šta je to što voli da radi i što bi je ispunjavalo svakoga dana do kraja života. Kada sam je pitala: “Super, a kada ćeš početi time da se baviš”, odgovorila je: “Uuuu pa čekaj, već imam dobar posao. Nisam baš srećna ali je dobra plata, karijera je u usponu. Za nekoliko godina ću biti u stanju da radim ono što zapravo volim”. Mislite da danas radi to što voli? Ne. A zašto? Zato što je čekala savršen trenutak koji nikada nije i neće doći. Savršen trenutak da radiš ono što te ispunjava i čini istinski srećnim je SADA! Kada prestanete da se cenjkate i birate zonu komfora, na pravom ste putu da otkrijete svoju svrhu.

4. KORAK – PROBAJ RAZNE NAČINE DA “POTREFIŠ” SVRHU

Sve dok, narodski rečeno, ne potrefite baš ono što je istinski vaše obeležje, poziv koji hrani vašu dušu, ne odustajte. Menjajte načine, pristupe, ideje… Rizikujte. Probajte sve što vam srce kaže. Probajte svaki dan. “Jednoga dana“ je rečenica koja ne vodi nikuda.

5. KORAK – UŽIVAJ U PROCESU

Jednom kada rizikujete i uradite ono što vam srce kaže, naučićete da uživate u procesu. Tome svedočim svakoga dana. Tada više nema smisla plašiti se. Osećaj je divan kada ga otkrijete. Zato se igajte. Tu vas čeka vaša SVRHA!
Srećno!

Za sve vas koji želite preciznije da saznate kako NLP, Reiki i Coaching mogu da vam pomognu da otkrijete svoju svrhu moja kompanija Energy House 20. decembra od 12 do 20 h organizuje DAN OTVORENIH VRATA. Dođite da popijemo kaficu i popričamo o svemu što vas interesuje vezano za vaš lični razvoj. Spremili smo i super iznenađenja vezana za naše edukacije. Radujem vam se u Maglajskoj 24, drugi sprat. Kako bih se svima posvetila maksimalno, pošaljite mi svoju prijavu i okvirno vreme kada ćete doći na lava@nlpenergyhouse.com ili na 069 15 17 888.

Od srca,
Lava.

Pročitajte i…LAVA: Kako do idealne kilaže?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA