Categories Blog

Lepa svaki dan: Vreme je za oporavak nakon praznika!

6. Pronađite nešto što vas inspiriše i što olakšava povratak obavezama do narednog odmora ili zadržite jednu stva koja vas je tokom praznika najviše radovala – to može biti činjenica da ste više vremena provodili sa dragim ljudima, više se zabavljali ili više odmarali i pronađite način da je uklopite u svoje aktivnosti. Veliki broj ljudi tokom januara iskusi neku vrstu pada raspoloženja jer se vraća poslu, potrošile su se veće količine para, ali ne mora biti tako – nekad je potrebno samo malo preorganizovati aktivnosti i sa novim žarom se vratiti obavezama.

7. Iskoristite beauty saveznike i u ovom periodu, nemojte čekati proleće za novo blistavo izdanje. Ako ste se malo ugojili u licu bronzer može vizuelno popraviti stvar ili haljina ukoliko ste dobili stomačić, dok će highlighter i rumenilo vratiti blistavost čak i ako ste već umorni od ustajanja pre 7 svakog radnog dana.
Ako već niste, donesite odluku da budete najlepša verzija sebe u ovoj godini – ne zbog lepote nego dobrog osećaja koji pruža činjenica da se brinemo o sebi i uživajte u svakom danu nove godine.

I za kraj, kad bi se sve moglo reži u jednoj rečenici to bi bilo – što pre se aktivirajte nakon praznika i posvetite tome da se u svakom danu osećate sjajno jer je pred nama čitava jedna godina da budemo zdraviji, lepši, uspešniji i zato nema odlaganja sa novim navikama i prilikama!

Pročitajte i…Lepa svaki dan: 10 odluka koje će vam 2018. godinu učiniti boljom

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA