Nema nam spasa

by | januar 9, 2013

Anketa poraza, budućnost je otkazana…

O ovome nameravam da se rasplinem i na svojih redovnih mesečnih, štampanih 4000 slovnih znakova ali moram i ovde, dok je još sveže. Znate ono o statistici i bikiniju (sve otkriva, ništa ne pokazuje)? E, prva statistika na koju sam bacio oko u ovoj godini je toliko brutalna da sam zamalo zaplakao.

Neko, prilično ozbiljno, istraživanje sprovedeno u beogradskim osnovnim školama, među decom uzrasta petog i šestog razreda, a na temu „šta bi voleo/la da radiš kad porasteš?“ pokazalo je sledeće:

Oko 35 odsto devojčica izrazilo je želju da se bavi noktima. NOKTIMA!!! Sad bih ostatak teksta potrošio na proklinjanje i psovanje, ali od onog što imam da urliknem bi pregoreo internet.

Pa, kako, sunce ti kalaisano? Ko je tako uspešno sproveo program silovanja i streljanja snova i želja? Kako je žensko dete od 12 godina stiglo do toga da mu mašta i planovi za život ne prevazilaze NOKTE!! Lujkice su nekad listom izjavljivale da će biti glumice i pevačice, možda balerine… A danas? Danas ambicija dopire do Grand-pornićarenja
noktiju. To je to. Spuštaj poklopac i dobro zavari.

Nisam završio!

Dobar Lik

Tagovi: