Street style: Ove kombinacije ne izlaze iz mode

by | mart 22, 2018

U ovonedeljnoj rubrici Street style prikazujemo vam četiri evergreen kombinacije. To su autfiti koje možete kombinovati kako za hladnije, tako i za toplije dane, a još dodatno – sa njima nema greške!

 

Želite nešto elegnatnije od crnog kaputa a što se lako kombinuje uz sve? – Obucite bež kaput! Brana je iznela i komad iz brenda Dellgardo, majicu kakve ćete nositi ovog proleća!

Nedžmina se opredelila za total denim kombinaciju i naravno belu košulju i patikice. Ovakva kombinacija je prikladna za gotovo sve svakodnevne eventove. I da, nigde bez debelog kožnog kaiša, ovo proleće je u tom fazonu!

Pre nego pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Lepo vreme je na ulice donelo sledeće komade odeće

Kombinaciju uvek treba ispuniti jarkim i vedrim nijansama, baš kao što je to uradila ova lepa devojka Sara! Teksas minići, sa svim dezenima i komadima na sebi, biće još jedan ključni komad ovog proleća sa kojim nećete napraviti grešku!

I za kraj, meni omiljena kombinacija iz ovonedeljne rubrike, najvedrija žuta! Oversize šal vas nikada neće izneveriti, a Ljubica je odabrala da ga ukombinuje uz jeans i teksas košulju, a i patike iste nijanse kao i šal. Jedva čekamo pravo proleće na ulicama da možemo da iznesemo komade vedrih boja uz laganu obuću!

Pročitajte i… Street style: Sudeći po modi, naš je svaki dan!