Street style: Sudeći po modi, naš je svaki dan!

by | mart 8, 2018

Ako je sudeći po sve snažnijim trendovima u modi i komadima, naglašavanje ženske jedinstvenosti i moći, drage žene – naš je svaki dan a ovaj posebno! Predstavljamo vam četiri devojka sa veoma odlučnim stilom i savetujemo vam da posetite njihove Instagram profile u potrazi z ajoš malo inspiracije.

S obzirom da će narednih dana temperatura premašiti 15 stepeni na Celzijusovoj skali, moći ćete baš kao Andrea da iznesete svoju kožnu jaknu uz omiljeni kardigan, pončo ili samo xxxl šal. Čarapice na razne šare i dezene ostaće broj 1 i ove sezone kao ključni detalj svake kombinacije.

Kada sam pričala u uvodu o ženskoj jačini, upravo mi je asocijacija bila ova Nikina fotografija i kombinacija. Moskovska kapa je tu, kao i pederuša, da naglase oštrinu i odvažnost autfita, a čipka na dnu džemper haljine, čisto da otkrije nijanse ženstvenosti.

Pre nego pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Zimske transformacije

Ivana i sve devojke koje se odluče da iznesu crveni kaput sasvim sigurno neće napraviti grešku. Ivanu vidimo u jednom poslovnom stilu, koji može biti idealan gotovo za svaku priliku, a posebno nam se dopadaju plišane ankle čizmice.

I za kraj oduševljenje kada teenage, mlada osoba iznese kaput u ovako svedenom stilu. Nika zaista izgleda prelepo u ovoj osvežavajućoj plavoj nijansi haljine.

Pročitajte i… Street style: Sportska elegancija u novom ruhu