Street style: Ovo je boja sezone

by | 15 februara, 2018

Bila je ovo jedna potpuno drugačija zima, i to kada kažem ne mislim na manjak snega. Zima je bila šarena, nisu nas okruživali samo sivi i crni komadi, a posebno nam je drago što smo na ulicama najčešće viđali krem i nežnije nijanse. Krem/boja kože/svetlija nijansa braon boje… kako god želite da je nazovete, ali ona je boja sezone i predstavljamo vam 4 odevne kombinacije trendsetera koji to i dokazuju.

Ana Nikolić je jedna dama i to nam i pokazujem svojim stilom odevanja. Montoni su ove sezone potpuo zasenili sve, ali Anin model je baš onakav kakvim zamišljamo zimsku savršenu zaštitu od hladnoće sa veelikom kapuljačom. Da krem nijanse preovladavaju u njenoj kombinaciji, ne moramo ni da napominjemo.

Mateine sve kombinacije su u nežnim tonovima, stoga nas ni ne čudi koliko je savršeno odgovorila na autfit u boji sezone. Krem kaputi ravnog kroja su gotovo obavezni komad ormara svake devojke od stila, a džemperi u roze/krem nijansama su nam omiljeni ove zime.

Pre nego pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Letnji komadi u hladnijim danima

Ove nedelje otišli smo čak do Toronta u potrazi za još jednom savršenom kombinacijom. Aney Mei je blogerka čiji ćete stil mnogo voleti i obavezno zapratite njen profil. Odmereno, u trendu i gotovo svaka kombinacija je u krem nijansi! U ovoj kombinaciji nam se posebno dopada spoj lalenih, letnjih pantalona sa džemperom i čizmicama.

I za kraj džentlmen, Jovan Bugarčić! Njegove kombinacije predstavljaju jednog modernog, urbanog muškarca čiji ukus za modu nema limit i ograničenja. Na muškarcima obožavamo da vidimo krem i braon nijanse, i kombinacija kaputa i patika nam otkriva upravo sve ono što se oni i ne trude da sakriju, a to je da oni ostaju veliki dečaci zauvek.

Pročitajte i…  Street style: Mesec ljubavi donosi nove inspiracije za odevne kombinacije!