Senke za oči koje bi svaka žena trebalo da ima

by | oktobar 24, 2015
Make up artist: Isidora Beljin, 063/536647 www.facebook.com/isidora.nailsmakeup http://makeupbyisi.com/

Make up artist: Isidora Beljin, 063/536647
www.facebook.com/isidora.nailsmakeup
http://makeupbyisi.com/

Priredila: Tamara Kovačević

Priredila: Tamara Kovačević

Naša L&Z šminkerka Isidora Beljin odlučila je da nam predstavi najnoviji make up proizvod, od kojih je ovog puta izdvojila ZOEVA senke za oči.

 

glavna fotka 2
Sigurni smo da ste svi čuli za Zoeva brend. Ako ne za njihove palete senki, onda za četke sigurno. U pitanju je nemački brend koji ima širok asortiman proizvoda.

naturally yours 3

NATURALLY YOURS ima sve nijanse koje su nam potrebne, s leva na desno su poređane boje od svetlije ka tamnijoj, u ovom slučaju je to svetla skoro bela mat senka First Love, a najtanmnija je izrazito crna Timeless Chic. Interesantno je da svaka senka ima svoj naziv a njihova specifičnost je u tome što su izrazito pigmentovane.

cocoa blend 7

cocoa blend 6COCOA BLEND paleta u vrlo glamuroznom pakovanju divnih senzualnih boja. Specifičnost ovih senki jeste u tome što sadrže ogroman spektar neobičnih boja – purpurna, bordo roza senka, sivo ljubičasta Delicate Acidity – ove boje imaju shimmer u sebi. Pored toga, senka Warm Notes daje prefinjen metalik odsjaj.

Na poleđini svake palete piše sledeće: No parabens // No mineral oils // No fragrances // No phthalates // Superior pigmentation // Easy to blend // With vitamin E // – kao i detaljan sastav svake nijanse, što je potpuno korektno.

smokey 3

SMOKEY paleta ima najlepšu print-ambalažu. Većina ovih senki su hladnije nijanse, osim Smokey Wishes i Sweet Smell. Ostale su zagasite, odlične za kombinovanje i prelepe.

rose golden 2

ROSE GOLDEN paleta sadrži spekrat zlaznih nijansi. Idealna je za ljubitelje golden šminkanja. Izdvajamo nijansa Harmony – golubije plava nijansa , vrlo zanimljiva, potpuno je mat i lepo se blenda.

ZOEVA palete odličnog kvaliteta možete pronaći veoma pristupačno – 40 nijansi = 70 eura. Nadamo se da će ovaj brend i dalje prednjačiti sa niskim cenama i odličnim kvalitetom, jer ih to trenutno izdvaja od drugih.

Tagovi: