Ovaj horoskopski znak svima zauvek ostaje u sećanju

by | 27 jula, 2016

Poznat je kao miran znak, ali ima i svoju drugu stranu…

Foto: Albumarium

Foto: Albumarium

Za horoskopski znak Rak važi da su osetljive, romantične duše, međutim to nije u potpunosti tačno. Postoji i ona njihova druga strana koju ne pokazuju toliko često.

Upravo takvo njihovo ponašanje je ono koje ih izdvaja od ostalih znakova i čini da ga dugo, dugo pamtite. Evo o čemu pričamo…

1. Ćud je Raka smešna rabota

Osoba rođena u ovom znaku često menja svoje raspoloženje ili prolazi kroz različita psihička i emocionalna stanja, tako da ponekad ne treba tražiti konkretan povod ili uzrok, kao ni razumljivo ili logično objašnjenje.

Pročitajte i… Ljubavni horoskop: Otkrijte gde ćete upoznati srodnu dušu

2. Svoje ne da

Ne treba zaboraviti da priroda čini svoje, tj. uvek postoji „ravnoteža“. To što su Rakovi izuzetno senzitivni i satkani od tananih emocija, oni istovremeno poseduju i „dobar oklop“. Mozete biti sigurni da oni brižljivo čuvaju sve ono do čega im je stalo.

Šta još karakteriše pripadnike ovog horoskopskog znaka pročitajte na sledećim stranama… 

Foto: Albumarium

Foto: Albumarium

3. Svaki dan je novi test

Ukoliko vam je zaista stalo da osvojite njihovo srce i da stignete do njihovog “ljubavnog carstva”, onda morate da budete spremni na različite testove izdržljivosti i poverenja, kao i emotivne privrženosti.

Pročitajte i… Ovako izgleda idealno letovanje za svaki horoskopski znak

4. Ne pristaje na kompromis

Rak od svog partnera očekuje potpunu privrženost, beskrajnu pažnju i razumevanje i naročito psihološku, emotivnu ili materijalnu sigurnost.

Foto: Albumarium

Foto: Albumarium

5. Porodica na prvom mestu

Nikako ne treba zaboraviti da su Rakovi veoma tradicionalni i da je porodica njihovo najsigurnije utočište.

Pročitajte i… Indijanski horoskop: Otkrijte duh životinje koja se krije u vama

6. Osećanje, ne obračun

Od njih ne treba očekivati veliku fizičku hrabrost i potrebu za dokazivanjem. Rakovima je mnogo važnije ono što poseduju u svojoj duši, zatim u svojoj porodici ili u ljubavnoj vezi.

Foto: Albumarium

Foto: Albumarium

7. Gospodari duhovnog carstva

Dilema da li je vrednije duhovno ili materijalno carstvo za njih ne postoji, jer na sebi svojstven način oni uvek biraju duhovno carstvo. Pod tim podrazumevaju pravi porodični komfor i sve uslove koji su neophodni za harmoniju i potpuni užitak njihove porodice.

Pročitajte i… Ovim horoskopskim znacima se smeši brak do kraja leta

8. Detektori za iskrenost

Oni su veoma senzitivni, zavodljivi, povodljivi i zaljubljivi, ali vaš prolazak kroz „prvu kapiju“ ne znači ništa, jer oni vas neće pustiti ni korak dalje ako u vama ne postoje iskrena osećanja.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

9. Mazite ga, pazite ga

Nemojte zaboraviti da Rak naprosto uživa u tome da bude pažen i mažen, ali on ima i prevelika očekivanja i u tom smislu, zahteva „poseban tretman“. Odnosno, morate da pružite maksimum u bilo kom smislu.

Pročitajte i… Bez ljutnje molim: Evo kakav je zaista vaš horoskopski znak

10. Ključar ljubavi

„Ključeve ljubavi“ Rak sigurno drži u svojim rukama, a „tajnu šifru“ brižno čuva u svojoj glavi jer to je najsigurniji način da se trajno sačuva vaša ljubavna veza.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.