Categories Godišnji horoskop

Godišnji horoskop za 2017: Ko bi trebalo da odmah prigrli svoje želje, a ko da se spremi na promene?

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

VAGA

Vama će ova godina prosto rečeno proleteti i imaćete utisak da vam vreme izmiče, ali to ne znači da ćete propustiti neke od izvanrednih prilika da oplemenite svoj život na ljubavnom planu. Sreća bi vam mogla biti veliki saveznik u 2017. na polju posla i finansija. Zdravlje će vas uglavnom odlično služiti.

Godina 2017. će biti jako povoljna za nove ljubavi. Ukoliko nemate partnera, upamtite, pred vama je idealan period za pronalaženje prave osobe. Za one u stabilnim vezama savetujemo da dobro balansiraju i održavaju strasti na prijatnom nivou. Učinite vaše odnose romantičnim i uzbudljivim, ali imajte i osećaja za one trenutke kada partneru treba malo prostora i generlno se potrudite da razumete kako se partner oseća.

Vage koje priželjkuju ili planiraju prinovu će imati dosta sreće u 2017. godini. Na poslovnom aspektu neće biti značajnijih promena po pitanju vaših osećanja i utisaka kako ne uspevate da postignete dovoljno, a ovaj će vas utisak mučiti i u 2017. godini
U slučaju da niste student ili školarac, možete očekivati daleko povoljniji period za akumulaciju značajnije količine materijalne dobiti.

Po pitanju finansija, mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da dobro uskladite svoj budžet i apetite. Pokušajte racionalnije da raspolažete sredstvima, pogotovo kada je reč o trenutnim zadovoljstvima. Ukoliko ste skloni upotrebi modernih tehnologija, pokušajte da započnete neki mikro biznis preko interneta ili pokrenete blog.

Po pitanju zdravlja zvezde poručuju da je krajnje vreme da podhitno u vaše redovne aktivnosti uvrstite neki vid sportske rekreacije, ako želite da zadržite dobar imunitet, opšte zdravlje i izdržljivost u spavaćoj sobi.

ŠKORPIJA

Po materijalnom pitanju ne bi trebalo da imate nekih većih izdataka ili gubitaka, ali ako sve prepustite drugima, možete rizikovati da uprskate nekoliko povoljnih prilika za uvećanje prihoda.

Finansijama ćete upravljati mudro poučeni iskustvom iz 2016. godine i upravo to će vam ukazati na nekoliko mogućnosti za ogromnu uštedu. Sredinom proleća možete doći u iskušenje i upustite se u kupovinu o kojoj bi trebalo dobro da porazmislite. Slobodne Škorpije sredinom meseca Maja mogu doći u iskušenje da se upuste u nestašnu avanturu sa osobom iz radnog okruženja. Ova veza može imati veoma zanimljiv ishod ukoliko je u pitanju osoba u vatrenom znaku, a sretnim Škorpijama smeši se veridba ili brak.

Škorpije koje su u braku bi trebalo dobro da razmisle da li je mudro ovakve prilike koristiti impulsivno i zarad trenutnog zadovoljstva rizikovati gubitak osobe koja ih uporno trpi i voli. Usamljene ili razvedene osobe u znaku škorpije može zainteresovati starija osoba u znaku Ovna, poručuje mali godišnji horoskop za 2017. godinu.

Tokom aprila očekuju Vas problemi sa respiratornim traktom i krvnim sudovima. Damama preporučujemo u ovom periodu jogu i kvalitetne tehnike disanja, trčanje ili šetnje na čistom vazduhu і sl koje će skratiti put do rasterećenja od tenzije koje vas neprestalno pritiskaju. Uvrštavanje ovih aktivnosti u dnevni raspored obaveza može povoljno uticati na krvni pritisak i opšte zdravlje.

Pročitajte i… Ovo su astro znaci koji su kod kuće malo jagnje, a kad izađu u grad…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA