Categories Horoskop

Kako funkcioniše veza pripadnika istih horoskopskih znakova?

Kažu da se sličan sličnom raduje, pa se veruje da kada ste u vezi sa partnerom, koji je istog horoskopskog znaka kao i vi pre svega dobijate razumevanje, ali, da li je to u svakom slučaju idealna kombinacija? Pripadnici istih horoskopskih znaka imaju slične energije, navike i poglede na svet, što ponekad znači da ako su oboje depresivni, ili imaju pogrešnu sliku o nečemu, ni jedno od njih neće biti u stanju da preusmeri vezu na pravu stranu.

Otkrivamo u kojim slučajevima je veza među partnerima istog horoskopskog znaka dobra, a među kojima ne.

Ovan

Ovnovi žele potpunu pažnju svog partnera, što će u vezi sa drugim Ovnom biti nemoguće, jer će oba partnera pored sebe želeti osobu koja će da im hrani ego. Neko će u ovoj vezi neizbežno biti zanemaren, a to im neće doneti ništa dobro.

Bik

Mirni i staloženi Bikovi obično imaju slične poglede na svet, pa bi njihova veza mogla idealno da funkcioniše na duge staze, potrebno je samo da imaju zajednički mir i komfor i sve će ubrzo doći na svoje.

Blizanci

Veza dva Blizanca gotovo je nemoguća na duže staze, jer je njima potreban neko da ih čvrsto zadrži na zemlji, neko ko će im pokazati da život ima određeni tempo i da nije sve u zabavi.

Rak

Njihova posesivnost i emotivnost mogla bi da preraste u gotovo patološku vezu u kojoj bi bili osuđeni jedno na drugo, bez prijatelja ili bilo koje vrste izduvnog ventila što nikako nije zdravo za psihu.

Lav

Dva snažna ega koja se sudaraju nikako nisu dobra kombinacija. Umesto da gledaju jedno u drugo, oni će se kao u ringu boriti za pažnju i dominaciju, što ne može dovesti do zdravog odnosa.

Devica

Nezavisne Device, sebi traže sličnog partnera, koji će razumeti njihovu potrebu da se s vremena na vreme sklone od ljudi, pa je partner istog znaka idealan izbor za njih.

Kako vaš horoskopski znak utiče na vaše veze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA