Categories Horoskop

Kakvi su u braku horoskopski znakovi

Mnogi od nas veruju da im je karakter u nekoj meri određen  horoskopskim znakom. Svaki znak krije određene karakterne crte, koje su kod različitih osoba prisutne u manjoj ili većoj meri. Takve crte ljudske naravi naročito su izražene u međuljudskim, a posebno emotivnim odnosima. 

Za vas smo pripremili vrline i mane svakog horoskopskog znaka, koje će do izražaja doći u emotivnom odnosu na duže staze.

Ovan

Vrline: Ovnovi su pomalo divlji, ali sa merom. Uživaju u  dobroj zabavi i teže da se u njihovom društvu svi osećaju  dobro, pa vam sa njima nikada neće biti dosadno.

Mane: Zbog urođene tvrdoglavosti, veoma su teški u komunikaciji. Misle da su uvek u pravu, a onda kada nisu, nespremni su da priznaju svoju grešku. Sve uvek mora biti onako kako su  oni zacrtali. U sebi nose i dozu sebičnosti koja ne površinu  ispliva tek u toku nekog sukoba.

Bik

Vrline: Bikovi su veoma odani, oni su osobe na koje se uvek možete osloniti. Stabilni su, vredni, porodični ljudi, spremni da se u potpunosti posvete domu.

Mane: Od žene očekuju potpunu odanost, stoga nisu dobar izbor  partnera za dame slobodnog duha.

Blizanci

Vrline: Oni su zanimljivi, pozitivni, nepredvidivi, ne prezaju pred novim izazovima i stalno će vam priređivati iznenađenja.

Mane: Sa njima nikada niste sigurni koliko će njihova  ljubav trajati. Nisu stabilni, ne vole rutinu i duge veze su za njih često klizav teren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA