Categories Horoskop

Nedeljni horoskop do 17.06.

Rak

Poželjno je da testirate neke situacije ili osobe koje imate priliku da upoznajete povodom poslovnih dogovaranja. Oslonite se na svoju intuiciju kada nemate dovoljno informacija o nekim prilikama. U odnosu na određene saradnike važno je da sačuvate povlašćenu poziciju. Pred ljubavnim partnerom skoro da nemate tajni, ali ne morate sve odmah da ispričate. Bolje je da primenjujete taktiku „malo po malo“, kako biste blisku osobu pripremili za ono što želite.

Lav

Ako sebi postavljate visoke standarde na vama je i da ih ispunjavate, bez primedbe ili odlaganja. Možete da se ugledate na jednu osobu iz svog bližeg okruženja i da primenjujete slična pravila u poslovanju. Sada je povoljan trenutak da definišete razna pitanja koja se tiču zajedničkog rada ili partnerstva. Često analizirate svoj odnos sa voljenom osobom u nameri da odgonetnete različite dileme koje vas prate. Ipak, postoje odgovori do kojih se ne stiže lako.

Devica

Pažljivije analizirajte svoje saradnike i prihvatite dobar savet, važno je da spojite ugodno sa nekim korisnim ili praktičnim rešenjem. U ljubavnom životu uglavnom se upravljate prema svojim emotivnim impulsima i potrebama. Potrudite se da pronađete skladniju formulu, koja vodi ka emotivnom razumevanju i zbližavanju.

Kako da izgledaš kao milion dolara iako si švorc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA