Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 16.04. do 23. 04.

Rak

Važno je da napravite dobru procenu, pre nego što se izjasnite pred saradnicima ili osobama koje na neki način ocenjuju vaše zasluge. Ako nastavite da podtičete dogovore i priširenu saradnju na kraju ćete imati bolje rezultate. Dobro je što okolina na vas ima pozitivan uticaj u svakom smislu. Kada je reč o događajima iz privatnog života izgleda da preuranjeno donosite neke zaključke. U skladu sa svojom prirodom pokažite više optimizma u rešavanju ljubavnih pitanja.

Lav

Delujete vrlo energično i umete da ostvarite niz korisnih ciljeva u susretu sa saradnicima. Potrudite se da okolina ozbiljno shvati vaše ideje kako biste mogli da se oslonite na nečiju podršku. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta i nove ljubavne inspiracije. Emotivni zanos koji osećate u vama pokreće želju za strasnim događajima.

Devica

U pregovorima koje vodite ovih dana imate utisak kako se sve nalazi u vašim rukama ili pod vašom kontrolom. Želite da se izborite za svoje poslovne interese i za bolje uslove, od velike pomoći su i nove informacije koje dobijate. Pri tome, vodite vrlo aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima ili u elitnom društvu. Stalo vam je da imate dobre emotivne veze ili kontakte na različitim stranama. U ljubavnom odnosu, očekuju vas prijatne promene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA