Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 16.04. do 23. 04.

Vaga

Vi imate svoju listu prioriteta i ne dozvoljavate da vas neko ili nešto usporava u aktivnostima koje ste započeli. Ipak, potrebno je da prispitate svoje stavove u dogovoru oko finansijskih pitanja koko biste izbegli eventualne prozivke ili neprijatnosti. U ljubavnom životu čini vam se partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe ili da vam neprekidno postavlja nove zahteve. Potrebno je da napravite emotivnu distancu, pre nego što donesete novu odluku.

Škorpion

Imate dobar uvid u sva aktuelna dešavanja na poslovnoj ceni, jer stalo vam je da sa par preciznih poteza rešite neke važne planove koje ste započeli. Obratite pažnju na mogućnost proširivanja posla u više pravaca o kojima do sada niste ozbiljnije razmišljali. U ljubavnom životu nakon nekih tužnih ili osetljivih momenata, očekuje vas pozitivan obrt. Partner na vas deluje veoma inspirativno i ima veliki uticaj na stanje vašeg rapoloženja. Prijaće vam novafaza bliskosti.

Strelac

Napravili ste pogresnu poslovnu procenu, ali sve propuste ćete ispraviti u hodu tako da vas dodatno očekuju sjajni razultati. Sada je povoljan trenutak da odgovorite na nečiju ponudu o saradnji. Iritira vas saznanje da partner ostaje u uverenju da ima korisnija rešenja i da se bolje od vas razume u niz tema iz zajedničkog života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA