Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 16.04. do 23. 04.

Jarac

Prilično ste sigurni u svoje znaje i mogućnosti, dok vaši saradnici nepotrebno podstiču takmičarsku atmosferu. Ipak, to vam neće smetati da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. U većini slučajeva svoje obaveze i zadatke rešavate bolje i efikasnije od drugih. U ljubavnom životu, spremni ste da svom partneru ili osobi koja vam se dopada saopšitete neke važne planove. Nećete oklevati i da se upustite u određeni “izazov” koji nagoveštava zanimljivo emotivno iskustvo.

Vodolija

Nove informacije i svi aktuelni događaji na poslovnoj sceni potvrdjuju vaša ambiciozna očekivanja. Stalo vam je da u poslovnim pregovorima tačno definišete zajednicke odnose, pravila ponašanja ili deobu interesa. Sve ono sto vašem partneru deluje teško ili nemoguće, za vas predstavlja uigranu varijantu emotivnog potvrđivanja.

Ribe

Zaokupljeni ste razmišljanjem o novim poslovnim planovima ili tražite bolje načine da poboljšate svoju ukupnu poziciju. Ponekad je neophodno da preuzmete odgovarajući poslovni rizik u skladu sa zadatom situacijom ili sa odgovarajućim izazovom. Sve češće analizirate svoj ljubavni život i imate ustisak, da se polako udaljavate od jedne bliske osobe. Ne biste želeli da neko izneveri vaša osećanja ili da donesete nepromišljenu odluku o zajedničkom životu.

www.astrolook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA