Categories Horoskop

Sa ovim pripadnicima zodijaka gotovo je nemoguće ostvariti vezu

Bilo da je u pitanju brak ili veza, svi želimo nekoga ko će uz nas biti i u dobru i u zlu. Međutim, zvezde nisu svima podjednako naklonjene kada je dugoročna ljubavna veza u pitanju. Ova tri znaka su poprilično tvrd orah i veoma su teški kada treba da uplove u dugu i stabilnu vezu:

Devica

Osobe rođene u znaku Device od samog početka nemaju predispozicije za vezu, jer zbog svoje izrazito kritičke prirode svaku osobu pokušavaju promeniti i prilagoditi sebi. Device će od vas očekivati nemoguće i tajno će vas testirati jer odbijaju da budu s bilo kim ko ne zadovoljava sve njihove kriterijume.

Škorpija

Škorpije imaju puno kvaliteta kojima vas jednostavno privlače. Međutim, zbog svoje ambicioznosti i žeđi za uspehom neće im biti drago da se prilagođavaju bilo kome i udovoljavaju tek tako tuđim željama. Pravo je čudo videti osobu rođenu u ovom znaku, koja tuđe potrebe i želje stavlja na prvo mesto.

Ovan

Iako će vas privući samopouzdanjem, Ovnovi moraju imati svaku situaciju pod kontrolom. Izludeće vas njihovo opsesivno planiranje i želja da uvek budu u centru pažnje. Ovan ne može podneti osobu podjednako intenzivnog karaktera, stoga ako primetite da vam veza s osobom rođenom u znaku Ovna ide dosta dobro, budite svesni činjenice da su izvršili dominaciju nad vama.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA