Categories Horoskop

Šta nam donosi Mars u Raku?

Planeta akcije, borbe, energije, dinamike je u ušla u znak Raka i u ovde će boraviti sve do početka, odnosno drugog jula. Tokom ovog tranzita ćemo biti veoma motivisani za sve ono što se tiče doma, porodice, porekla… Ovo je period u kojem ćemo vatreno i tvrdoglavo braniti svoje stavove, sa ponosom pričati o svom poreklu ali i boriti se sa onima koji na isto budu “udarali”. Jer Mars jeste sve to, ratnik u oklopu, pod punim naoružanjem, pa kada se sastane a određenim znakom, dobija njegove “boje”.

Ono što je važno znati i o tome voditi računa jeste da ovaj tranzit može prouzrokovati i probleme na polju doma. Sukobi sa članovima porodice, najčešće sa ocem ili majkom, ali i drugom rodbinom, može se javiti neki problem sa nekretninom (mada kod nekoga može doneti pojačanu želju i mogućnost realizacije dugo željenog rešenja na polju nekretnina, tipa prodaja iste), preseljenja… Lomovi u domu su vrlo izvesni. Sada je idealan trenutak za svaku vrstu radova u kući: renoviranje, krečenje, menjanje rasporeda nameštaja, ako ništa drugo.

@thevivaluxury

Mars predstavlja muškarca i dok je u Raku, oni će naročito biti okrenuti porodici iz koje potiču. Moram reći da se Mars ovde ne oseća dobro, jednostavno, ovde je pao, pa se na neki način mogu osetiti oslabljeno u ljubavnom odnosu, moguće i odbačeno… Ovome će dodatno doprineti i njegova opozicija sa Saturnom i Plutonom koji su u znaku Jarca, dakle preko puta. Odustajanje usled nametnutih okolnosti, kao i konačna odluka koja znači kraj. Naravno, ovaj aspekt neće trajati sve vreme, već od devetog do 25. juna. Tih dana je preporučljivo ne izazivati na “megdan” i ozbiljne razgovore. Nije konstruktivno. Ovo važi za sve međuljudske odnose, ne samo ljubavne.

Mars je u istom znaku sa Rahuom, koji ima karatkteristiku predimenzioniranja. Želećemo da postignemo mnogo više nego što možemo. Ipak, sve se dešava na nezgodnom stepenu, a kada se neka planeta nalazi u znaku Raka, uvek je pametnije povući se i sačekati da prođe. Emotivne reakcije gotovo nikad nisu usklađene sa razumom, to znate… Egzaktna konjunkcija se dešava jedanaestog juna i traje do trinaestog dana tog meseca.

A na koga će to i kako uticati? Svakako na svaki horoskopski znak, jer svako ima znak Raka negde. E sad, najviše će se odraziti na kardinalne znake. Važno je znati da Mars sa sobom može doneti nevolje, ali se njegov tranzit kroz određeo polje može iskoristiti za nešto konstruktivno.

Ovnovi su Marsa dočekali u polju doma. Lupanje vratima doma, galama, moguće rasprave bez kraja… Ali i nešto pozitivno se može desiti a to je priča o obnovi doma, tako da, dragi Ovnovi, preusmerite snage tamo.

Bikovima je sada aktivirano treće polje. Pažnja se usmerava na komunikaciju koja će biti nešto žešća nego inače (što je vrlo neobično za ovaj znak koji nije inače raspoložen za provokacije, generalno govoreći). Sarkazam će se javiti ali i debate, brzina u komunikaciji. Oprezno u saobraćaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA