Categories Horoskop

Šta nam donosi Mars u Raku?

Zatim, tu su Jarčevi, preko puta Raka i ovom znaku neće baš prijati ovaj tranzit. Opozicija koju Mars pravi na njihovo Sunce ih može iritirati, prividno, ali i realno jer će se sigurno desiti nekoliko provokacija. Fizički, Mars je u polju partnerstava. Sada bi mogle pasti odluke o rastanku sa partnerom, sukobi, provokacije, nešto o čemu se dugo ćutalo, sada pliva na površini.

Vodolije će dati sve od sebe na polju posla. Prekovremeni rad, pa čak i preuzimanje obaveza drugih ljudi, sada je veoma izvesno. Mars je i brzina, on uvek negde žuri, pa ćete zbog tog “gasa” na ovom polju biti iscrpljeniji nego inače. Dobra organizacija će vam pomoći da rasporedite svoju energiju kako treba.

Ribe se sa Marsom susreću na polju ljubavi. U zavisnosti od vašeg emotivnog statusa, ovo može biti nova romansa, jer Mars daje enrgiju na ovom polju, ali i sukobe u postojećim jubavnim vezama. Ukoliko se bavite nekim sportom, uložićete više snage u to nego inače, ali budite oprezni, da biste izbegli potencijalne povrede. Ako ste roditelj, mogući sukobi sa decom a generalno pripazite na decu, jer su moguće povrede ili njihova naglašena nervoza. Vi ste tu da im budete oslonac.

Foto: homedecorheart.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA