Categories Horoskop

Veliki godišnji horoskop za 2020. godinu (VIDEO)

U 2020. godini očekuju nas tri retrogradna Merkura (od 18. februara do 10. marta, od 18. juna do 10. jula i od 15. oktobra do 14. novembra 2020. godine). u ovim periodima godine treba posebno da budete oprezni, naročito kada donesetite važne životne odluke.

Pored Merkura, u retrogradnom hodu biće i Venera (od 14. maja do 25. juna) i Mars (od 10. septembra do 14. novembra 2020. godine). Venera i Mars predstavljaju spoj jmuške i ženske energije, nežnosti i hrabrosti, ljubavi i interesa. To znači da nas očekuju drastične promene na ljubavnom planu, naročito tokom letnjih meseci.

Tokom godine većina planeta biće smeštena u znaku Jarca koji simbolizuje odgovornost, štedljivost, ozbiljnost i ograničenja. Iako na prvi pogled izgleda zastrašujuće, oplanete u ovom znaku mogu doneti uspeh na raznim poljima, naročlito na polju karijere. Međutim, sve zavisi od vaše natalne karte.

2020. godine biće posebna i prema mišljenju numerologa, a veruje se da niz brojeva 20-20 donosi veru u sebe, veru u život, lepe promene i osećaj ljubavi.

Astrolog Helena Cupać otkriva šta nam donosi 2020. godina, za svaki horoskopski znak! Kliknite na video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA