Categories Horoskop

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST: Spremite se za turbulentno leto!

Piše: Astrolog Helena Cupac email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Ovan

Dragi Ovnovi, tokom ovog meseca, veliki broj planeta je u odličnom aspektu sa vašim horoskopskim znakom. Tu su Venera, Sunce, Mars u Lavu, kao i Jupiter u Strelcu koji konačno ide direktnim hodom. Energičniji ste i optimističniji nego inače, što je zapravo pola posla, bilo šta da je u pitanju. Iako je vreme odmora, vredno radite i postižete odlične rezultate na ovom polju. Finansije ipak, povremeno izazivaju stress, ali vas to ne dotiče previše. Na polju ljubavi, komunikacija sa partnerom je dobra i kvalitetna u smislu zrelosti pa ćete uživati u društvu jedno drugog. Slobodni pripadnici vašeg znaka su spremni za novu avanturu ali se potajno nadaju da će prava ljubav zakucati na njihova vrata. Na mestima poput bazena, bioskopa, fitnes centra ih čeka ljubav. Zdravlje je dobro.

Bik

Dragi Bikovi, u avgustu se, odnosno većim delom meseca, bavite porodičnim pitanjima, odnosima unutar  kuće takođe, mnogi od vas će se baviti kupoprodajom nekretnina i biće prilično zadovoljni onim što će postići. Što se tiče posla i karijere, u drugom planu je ali nisu zapostavljeni. Podršku saradnika imate, ali i nadređenih, samo što nije preporučljivo nametati svje stavove bar 20.avgusta. na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, smenjivaće se toplo-hladni odnosi sa partnerom. Poželećete da vodite glavnu reč, ali će to ovaj put u suprotnoj strani izazavati negovodovanje i nezadovoljstvo. Slobodni Bikovi su preokupirani drugim temama ali od kraja avgusta, kada planeta ljubavi u povoljniji aspekt dolazi do promene emotivnog statusa. Zdravlje je u redu.

Blizanci

Dragi Blizanci, vreme je da se aktivirate i krenete napred. Vaša planeta ide direktnim hodom. Neke važne odluke, ako im idete u susret, ipak ostavite za drugu polovinu meseca, ali to ne znači da već na samom početku avgusta nećete biti u mogućnosti da realizujete poneki plan. Finansije se popravljaju. Ukoliko želite razgovarati sa mlađom rodbinom i postaviti neka pravila, ostavite to za poslednju nedelju meseca. Na polju ljubavi, u vama se javlja povremena želja za provokacijama partnera i mogući su sukobi koje ćete vi izazvati. Slobodni pripadnici vašeg znaka neko vreme razmišljaju prošloj ljubavi a zatim okreću novi list. Imaće priliku za romansu sredinom meseca. Čuvajte se povreda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA