Venera u Biku od 15.maja: Spremite se za iznenađenja na ljubavnom planu!

by | 14 maja, 2019

Venera je od petnaestog maja u znaku Bika, što znači da je došla svom domu, znaku u kojem se odlično oseća, u kojem pokazuje svoje najbolje kvalitete, pored Venere u Vagi, naravno. Pitanje veza, međuljudskih odnosa će i sada biti važno, možda važnije nego ikada, posebno jer tokom ovog njenog tranzita imamo susret sa retrogradnim Saturnom u Jarcu…

Na samom početku, Venera ide u susret Uranu koji se nalazi na prvim stepenima Bika (i biće tu još dugo). Uran, kao iznenađenje, šok, preokret može doprineti promenama na polju ljubavi. Nagli ulazak u vezu, nagli prekid. Preko noći drugačiji odnos sa partnerom… Ulazak u vezu sa osobom koja je dijametralna suprotnost onoga što inače priželjkujemo. Ovo  je vreme i kada su mogući razvodi, posebno ako se sve ovo odigrava u nekim od uglova vašeg horoskopa, odnosno, na osi Ascendent-Descendent. Ali i naglog ulaska u brak, kojim biste  šokirali okolinu. Sada, zaboravite ovo što je gore napisano, ako želite povoljnu promenu. Sećate se: iznenađenje.

@weheartit

Venera predstavlja i lepotu, stil oblačenja, ono što volimo pa će mnogi skupiti hrabrosti i izaći iz svoje zone komfora i odlučiti se da probaju nešto novo: režim ishrane, novu frizuru, imidž i slično.
Venera će biti u trigonu sa Saturnom u Jarcu a to znači, da se vrlo brzo nakon ovih spomenutih šokova dešava mir. Bolje rečeno, stabilnost, jer Saturn predstavlja upravo to. Egzaktan aspekt će se desiti tek na početku sledećeg meseca, tačnije prvog juna ali ćete već u poslednjoj nedelji maja primetiti kako tlo više ne “podrhtava”.

Retrogradni Saturn? Znate već šta to znači. Korak u prošlost i prilika da se ispravi ono što se ispraviti može, ako se ima volje. Venera će tokom maja i juna biti u povoljnom aspektu sa Marsom, koji je astrološki njen partner, što će omogućiti skladan odnos. Ipak, nemojte se iznenaditi ako muška strana na neki način pokaže blokadu, jer će Mars biti u opoziciji sa onim istim Saturnom, a to znači da, ako započnete neku vrstu relacije, iz nekog razloga, ta relacija na samom početku neće moći pokazati svoj pun potencijal. Ne brinite, na kraju će  sve da bude onako kako je najbolje za vas, pa je preporuka ostati hladne glave u ovakvim trenucima..

Autor: @astrologhelenacupac

Foto:@eerpearlflowers.com

Mesečni horoskop za maj

Merkur je u Biku do 21.05. – Obratite pažnju na finansije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.