Categories Horoskop

Venera u Lavu: Vreme je da razvijemo ljubav prema sebi

Venera je ušla u znak Lava i tu će se zadržati do 21. avgusta. Vreme je da zablistamo, ali i da podignemo kriterijume. Ova Venera voli samo najbolje. Tokom Venerinog boravka u znaku Lava, razvijamo ljubav prema sebi, ne dopuštamo da nas neko stavlja na drugo mesto, ali se i ne stidimo pokazati naklonost i ljubav. Mnoge tajne veze će sada biti obasjane Sunčevim zracima, jer je ova Venera pod vladarstvom Sunca. Venera je svaka devojka pa će ženski pol insistirati na formalnostima, poštovanju od strane partnera… 

Devojka će dati signal zainteresovanosti, ali će ostalo prepustiti muškarcu jer smatra da mora postojati neki red, a ako neko voli red, onda je to znak Lava.

Mars je takođe u znaku Lava, pa su ljubavne strasti pojačane, ovo mogu biti i veze započete na brzinu, nakon kojih dolazi do naglog hlađenja, posebno ako obe strane igraju potpuno otvorenih karata Ii ako su na prvu dostupne. Tu je i Sunce, što nam govori da je Venera u društvu dve muške planete. U realnosti, to je slika devojke koja može da bira između mladića, slobodnog kao ptica na grani I muškarca koji zauzet, ostvaren  na svim poljima. U zavisnosti od ličnog horoskopa, karaktera osobe se donosi odluka… Srećno.

Foto: @allyourfashionmusthaves

Piše: astrolog Helena Cupać

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA