Ovako izgledaju harizmatične, poželjne žene… i svi žele samo njih!

by | septembar 27, 2016

Poželjno se najčešće može definisati kao nešto što prija, što je fino, dobro i vredno … Svaka žena ili muškarac koji su sanjarili o budućnosti verovatno su stvorili sliku o tome šta najviše žele kod partnera. A većina žena verovatno je zaželela da u nekom određenom trenutku bude poželjnija.

Studio shot of young beautiful woman

Foto: Guliver/Getty images

I dok svet i dalje neprestano pokušava da otkrije koje su to karakteristike one – veoma poželjne žene, istina je da možemo samo da nagađamo, jer to je relativan pojam.

Međutim, ono što sa sigurnošću možemo da kažemo jeste da žena koja je poželjna, između ostalog, ima narednih sedam osobina:

One ne jure ljude

Njima je jasno da je to gubljenje vremena. One nemaju vremena za tako nešto, jer su previše zauzete stvaranjem boljeg života za sebe. To je upravo ono što ženu čini poželjnijom – taj bezbrižni, samouvereni stav.

One imaju kontrolu nad svojim emocijama

Poželjne žene neće plakati zbog svake propale veze ili neuspeha u životu. Umesto toga, one kontrolišu svoje emocije. One ne provode vreme u “negovanju” beskorisnih emocija koje im ne donose napredak.

One izbegavaju ogovaranje

One svoje vreme provode mnogo produktivnije, te su svesne da tračarenje može da naškodi svima. Tračevi, isprazne priče i drama rezervisani su za “školarke”, a ne za zrele, poželjne žene.

Pročitajte i… Uvek si slobodna da odeš kada si pokušala sve, a ništa se nije promenilo…

Kliknite na sledeću stranicu… 

Foto: Guliver/Getty images

Foto: Guliver/Getty images

One ne traže pažnju

Takva žena ne postavlja mnogobrojne selfije i ne menja statuse veze na društvenim medijima svaki put kada je neko privuče ili kada se zaljubi. Ona ne želi da opterećuje druge ljude takvim trivijalnostima. Ona je poznata i o njoj se priča zbog njenih realnih i značajnih postignuća. Ona veruje da na taj način treba da skrene pažnju na sebe, a da se ne nameće stalnim promenama koje joj se događaju u životu.

Pročitajte i… Ja sam otmena žena i osetićete kada uđem u prostoriju…

One imaju hobije

One se konstantno trude da postanu što bolje u svojim hobijima i stvarima koje im pomažu da se razviju i rastu. One nisu neko ko je sklon odugovlačenju. Ukoliko im se sviđa određena aktivnost, one će je redovno i upražnjavati. Svesne su da hobi može da im pomogne da eliminišu svakodnevni stres i upravo zbog toga ga i upražnjavaju.

One ne gube svoju ličnost kada su u vezi

Bilo da je u pitanju veza ili brak, poželjne žene ne gube svoju ličnost. One imaju svoj život koji nadilazi vezu, pa se ne drže grčevito svog partnera. Nikada ne gube iz vida svoje snove i ciljeve, kada je ljubav u pitanju. One u celom tom procesu ne gube svoj identitet. One donose odluke o tome koliko je vremena potrebno posvetiti vezi i njenim ciljevima. Njihova parola je da je veza dodatak njihovom životu, a ne njihov život.

Odlične su u komunikaciji

One imaju jasne misli, a to i pokazuju odabirom reči, bez obzira na kojem jeziku ih izgovaraju. Samopouzdanje kojim odišu dok pričaju vrlo lako osvaja sagovornike. Njihova komunikacija zasnovana je na logičnosti sa pravom mešavinom realnosti i emocija. Poželjne žene ne preteruju. One će vas uvek saslušati, ali vam neće dati savet dok ga sami ne zatražite. Dobro im je poznato koliko je bitno biti dobar u komuniciranju, a takođe znaju i šta je potrebno da bi takve i postale.

Pročitajte i… Za sve žene dobrog srca koje su mnogo volele i bile povređene…


 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi: