Uvek si slobodna da odeš kada si pokušala sve, a ništa se nije promenilo…

by | 2 decembra, 2016

Slobodna si da odeš iz bilo koje priče u kojoj se nađeš. Slobodna si da odeš iz bilo koje priče, ako ne voliš samu sebe unutar nje.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Slobodna si da napustiš grad koji je ugušio tvoje svetlom, umesto da si još više zasjala. Slobodna si da spakuješ svoje kofere i kreneš iznova negde drugde i slobodna si da redefinišeš smisao svog života.

Slobodna si da daš otkaz na poslu, čak i ako ti svet kaže suprotno i slobodna si da tražiš nešto čemu ćeš se radovati sutra i svakog narednog dana.

Pročitajte i… One poput magneta privlače sve k sebi: Šest karakteristika koje ženu čine poželjnom

Kliknite na sledeću stranicu… 

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Slobodna si da ostaviš onoga koga voliš ako se ružno ponaša prema tebi, slobodna si da staviš sebe na prvo mesto i slobodna si da odeš kada si sve pokušala, a ništa se nije promenilo.

Slobodna si da napustiš otrovne prijatelje, slobodna si da se okružiš ljubavlju i ljudima koji te ohrabruju te njeguju tvoje prijateljstvo. Slobodna si da uzmeš energiju kakva ti je potrebna u životu.

Slobodna si oprostiti sama sebi sve velike i male greške i slobodna si da budešiljubazna prema sebi, slobodna si da se gledaš u ogledalu i da voliš ono što vidiš.

Slobodna si da se oslobodiš se svojih očekivanja.

Pročitajte i… Budi jaka i idi – suviše si dragocena da bi ijedan minut tugovala zbog nekoga…

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Ponekad odlazak gledamo kao lošu stvar i povezujemo ga s odustajanjem, ali nekad je odlazak najbolja stvar koju možeš da učiniš za sebe.

Odlazak ti dopušta promenu smjera, novi početak i ponovno otkrivanje same sebe i sveta. Odlazak te ponekad spašava od toga da ostaneš zaglavljena na pogrešnom mestu i s pogrešnim ljudima.

Odlazak otvara vrata za promenu, rast, prilike i iskupljenjeOdlazak

Uvek imaš izbor da odeš, dok ne nađeš gde pripadaš i šta te čini srećnom.

Slobodna si da napustiš staru sebe i ponovo se izgradiš…

Pročitajte i… Ne zaslužujete ničije mrvice… Trenutak kada žena reši da ode jednom zauvek!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Jedno reagovanje na “Uvek si slobodna da odeš kada si pokušala sve, a ništa se nije promenilo…”

  1. Vesna V kaže:

    Divan tekst.Uvek si slobodna da radis ono što želiš samo da ne povrediš nikog!Da ostaviš grad,prijatelje,sve ono što te ,,guši“ i što te ne čini srećnom.Uvek postoji neki lepši grad i neki bolji ljudi koje će te više ceniti i voleti nego oni koji su pored.Sloboda uvek!Napustiti ljubav iz navike ili straha da ostanemo sami!Sve je bolje nego biti ,,zatočen u kavezu“ i ostati u njemu.Sloboda postoji baš da bi pronašli sreću koja nam treba.Ali za to treba hrabrosti.Mnogo!Samo kukavice ostaju u jednom mestu iz straha da nešto promene!Gore neće biti sigurno nego što jeste.Prijatelji koji to nisu a ljubav koje već odavno nema.A grad pust koji te ne čini srećnom nego nesrećnom svakoga dana i jutra koje osvane.Oslobodi se!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.