Pet znakova da ste dobra prijateljica

by | 15 juna, 2018

Evo kojih pet znakova ukazuju na to da ste dobra prijateljica.

1. Svi uvek traže vaš savet, kad naiđu na neki problem. Pažljivo slušate ljude i objektivni ste, pa im je vaše mišljenje važan faktor prilikom donošenja odluke.

2. Osoba ste od poverenja. Umete da čuvate tajnu, a to je važan kvalitet. Upravo zato ljudi vam veruju i spremno poveravaju najintimnije tajne.

3. Ne osuđujete. Svesni ste da svako ima svoj životni put, koji možda nije u skladu sa vašim stavovima, ali nikada zbog toga nećete odbaciti dragu osobu.

4. Iskrenost vam je na prvom mestu. Nikada ne lažete, čak i ako znate da će istina možda povrediti drugu osobu. Istina je, na kraju, uvek manje bolna od laži, a vaši prijatelji će vas zbog toga ceniti.

5. Održavate prijateljstva. Život sa sobom donosi mnogo obaveza i briga zbog kojih ponekad ne možemo da nađemo dovoljno vremena za druženja. Međutim, i u prijateljstvu se može primeniti pravilo kvaliteta, a ne kvantiteta. U trenutku kada ne možete izaći na višesatnu kafu, vi ćete obavezno nazvati svoju prijateljicu da biste je pitali kako je. Vodite računa o važnim stvarima u njihovom životu, pratite šta se događa. Zbog toga se vaši prijatelji osećaju voljeno i uzvraćaju vam istom merom.

 

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.