Categories Promo

Budući Coca-Cola ambasadori će sprovoditi besplatne treninge širom Srbije

Coca-Cola sistem u Srbiji je ponovo pokrenuo konkurs za profesionalne trenere.

Foto: Promo

Coca-Cola sistem u Srbiji i ove godine organizuje javni konkurs za ambasadore Coca-Cola Pokreta za radost koji će biti otvoren do 9. marta.

Poziv važi za profesore fizičke kulture i sertifikovane trenere koji bi u periodu od aprila do novembra realizovali besplatne javne treninge u Coca-Cola aktivnim zonama širom Srbije. Gradovi u kojima su potrebni treneri su: Beograd, Novi Kneževac, Šid, Sjenica, Loznica, Boljevac, Majdanpek, Bosilegrad, Bela Palanka, Babušnica, Osečina, Lajkovac, Valjevo, Svilajnac, Batočina, Lapovo, Bačka Palanka, Obrenovac, Raška, Kovin i Leskovac.

Foto: Promo

Na konkurs se mogu prijaviti diplomirani studenti fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, visokih akreditovanih strukovnih škola koje imaju smer za sportske trenere, kao i fitness instruktori sa drugim oblikom odgovarajuće edukacije za koju su obavezni da prilože diplomu ili sertifikat. Potrebno je da kandidati imaju minimum jednu godinu radnog iskustva na poziciji trenera, da protiv njih nije pokrenut krivični postupak i da nisu prethodno osuđivani.

Prijava se obavlja na sajtu www.coca-colaaktivnezone.rs ili na fejsbuk stranici Fabrika radosti, a uz onlajn prijavu potrebno je priložiti i radnu biografiju.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA