Categories Promo

Deda Mrazovi na motorima i Coca-Cola zajedno u novogodišnjoj misiji

Novogodišnje raspoloženje koje nas podstiče da činimo dobra dela, već trinaestu godinu zaredom pokreće Deda Mrazove na motorima koji će se okupiti u subotu, 21. decembra u 10 časova na platou ispred Skupštine grada Beograda kako bi tradicionalno obradovali decu i mlade ometene u razvoju iz ustanove Sremčica.

Dođite da prisustvujete spektakularnom prizoru, kada više stotina Deda Mrazova na motorima, opremljeni poklonima, koje su ove godine prikupili uz pomoć kompanije Coca-Cola, uz zaglušujući huk motora, u povorci, krene put Sremčice. Nakon što im uruči poklone, motoristi će ostati i u druženju provesti dan sa decom, šireći magiju dobrih dela.
Ove godine, Coca-Cola se tradicionalnom novogodišnjom kampanjom #BudiDedaMraz priključila Deda Mrazovima na motorima i omogućila da pored Ustanove Sremčica, još četiri doma za decu i mlade ometene u razvoju dobiju neophodnu opremu i nameštaj i to u Beogradu, Subotici, Veterniku, Požarevcu.

Ukoliko još neko želi da postane jedan od Deda Mrazova i proširi magiju dobrih dela, ima priliku za to na #nydistrict Coca-Cola X NY Districtu na Topličinom vencu do 8. januara, zahvaljujući #BudiDedaMraz Coca-Cola Mašini dobrih dela. Simboličnim pokretanjem mašine, inspirišu se i drugi da pomognu svima kojima je pomoć potrebna. Dovoljno je da nekome uputimo lepu reč, pružimo podršku i budemo oslonac, i time ćemo uraditi i više nego dovoljno.
Jer svetu je potrebno više Deda Mrazova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA