Jednostavni načini da ugodite sebi

by | 2 jula, 2019

Svakoga dana brinete o porodici, poslu, prijateljima… Sebi ste često na poslednjem mestu. Ukoliko se i vi uklapate u standardni profil savremene žene – zastanite na trenutak. Imate li zaista bezgraničnu energiju za samo tu još jednu stvar koju morate da završite?

Vreme za sebe i ugađanje sebi nisu odraz sebičluka. Male stvari čine razliku. Zato se bacite na njih. Dajemo vam nekoliko predloga, kako da na jednostavan način ugodite sebi, bez previše izdataka ili previše potrošenog vremena.

1. Isključite se sa društvenih mreža i prestanite da proveravate imejlove – ponekad je samo to dovoljno da opustite svoj um i udaljite se od stresa. Dovoljno je da na par dana, vikend možda, odete na selo ili kod prijatelja u vikendicu i u hladu krošnje prepustite se zadovoljstvu šoljice savršene kafe.

2. Provedite vreme sa najmilijima – Ako nemate previše vremena, dovoljno je samo otići do obližnjeg parka, sesti na klupicu i prepustiti se zadovoljstvu šoljice savršene kafe. Povedite sa sobom dragu osobu, decu ili psa i provedite malo kvalitetnog vremena sa njima.

3. Odlazak kod frizera je dobra ideja – umesto da jurite sa pranjem kose i pokušajima feniranja u punoj kući, prepustite se veštim rukama vaše frizerke… Uz to obično ide i kafica, doza neobaveznog ćaskanja i listanja žute štampe, što će vam sigurno skrenuti misli sa dnevnih obaveza

Uživajte u vašoj omiljenoj kafi – Svako od nas zaslužuje lepe trenutke i koji minut samo za sebe i šoljicu turske kafe. Od nedavno, to možete bilo gde i u bilo kom trenutku. Beg od uzavrelog asfalta i užurbanog grada uvek je pravi izbor. Ukoliko možete, šuma jezero, selo, more… Čekaju na vas. Nova Doncafé 3 sec 2 1 black kafa je jedina 100% turska kafa za brzu i laku pripremu. Ponesite je sa sobom, a vaša šoljica kafe je spremna za nekoliko sekundi – samo sadržaj kesice prelijete vrućom vodom. Na vama je da nađete taj trenutak samo za sebe, a uz neodoljivu Doncafé 3 sec 2 1 black uživaće sva vaša čula!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.