Kako da mame ugrabe predah?

by | 25 oktobra, 2017

Iako mame uglavnom tvrde da nema lepšeg poziva od njihovog, te da je biti mama najlepša stvar, one takođe tvrde da su njihova najveća boljka gusti raspored pun svakojakih obaveza i večita trka sa vremenom. Ukoliko ovladamo multitasking „gimnastikom“ i hladne glave neke stvari izbrišemo sa spiska imaćemo više vremena i za sebe i za svoje najmilije. Peglaju se samo košulje, usisava se samo jednom nedeljno, u nabavku se ide samo sa spisom, su samo neki od načina da se postigne ovo željeno slobodno vreme. Ne treba zaboraviti da praktičnost dolazi najviše do izražaja u kuhinji.

Trend brzih i zdravih obroka ide na ruku planu da se ugrabi koji slobodan tren više. Bez dugog kuvanja i pečenja, uz dosta voća i povrća i velikog izbora žitnih kaša, period pripreme obroka je drastično smanjen. Žitne kaše su čest izbor kada je u pitanju odabir brzog i laganog obroka. One su odlične i kao doručak, ali i kao večera i to za celu porodicu, a mališanima su uvek na vrhu liste.

Kada biraju za svoje mališane, roditelji svakako ne smeju da zanemare kvalitet i iskustvo samog proizvođača. Za proizvode koje proizvodi kompanija Podravka, koja posluje više od osam decenija na preko četrdeset tržišta, nema sumnje da su pravi izbor. Svaka linija proizvoda iza sebe ima razvoj, vrhunske stručnjake i naravno vrhunski kvalitet, a asortiman namenjen najmlađima prolazi upravo i najoštrije kontrole. Upravo zbog toga, Podravkina Čokolino kaša po mišljenju nutricionista i pedijatara, predstavlja upravo odličan izbor za doručak, večeru ili užinu mališana. Ova kaša od žitarica, na kojoj su odrasli i roditelji današnjih mališana, sa ukusom čokolade u kombinaciji sa 2 dl mleka trenutno se pretvara u hranljiv i ukusan obrok obogaćen sa čak 7 vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina).

Pojačanje starom dobrom Čokolinu dolazi od Čokolino Junior kaše koja se bazira na pet vrsta žitarica i sadrži pšenicu, pirinač, kukuruz, proso i zob, i koja je takođe obogaćena vitaminima i mineralima neophodim za svakodnevnu ishranu i razvoj mališana, a tu su i linije proizvoda Lino crunch i Lino pillows. Decenijama unazad kompanija proizvodi i kremne namaze iz asortimana Lino lada koji od nedavno imaju i unapređenu recepturu sa povećanim procentom lešnika. Ostaje samo da se izabere da li je to Lino lada nougat, Lino lada duo, Lino lada milk ili Lino lada kokos. Bio doručak ili večera, ovaj obrok ne samo da omogućava predah, već i mami osmeh mališana.

A kada mame ugrabe predah uz pomoć medvedića Lina, svojim najmilijima mogu da pošalju Viber porukicu koristeći Lino medvedić stikere koji mogu da se besplatno preuzmu sa linka https://stickers.viber.com/pages/lino_rs

 

 

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.