Categories Promo

PEDESET NIJANSI – OSLOBOĐENI

Kostimografkinja Šej Kunlif izjavila je: “Životi Ane i Kristijana se podjednako razvijaju, pogotovo Anin svet, što je dosta uticalo na to kakve kostime će nositi.

Scenografkinja Karolin Luks dodaje: “Ana se sada oseća mnogo sigurnije u sebe. Film se dešava na proleće i počinje prisećanjem sa venčanja, tako da je ovaj nastavak pun veselih boja.”

Film “Pedeset nijansi – Oslobođeni” sniman je uglavnom na lokacijama oko i u Vaknuveru, sa pet dana snimanja u Visleru B.C., tri dana na jugu Francuske i dva dana u Parizu.

Zanimljiv podatak je da je ekipa scene iz prelepog rezorta Visler B.C. snimala u kući poznate pevačice i kantautorke Sare MekLaklen. Svi prisutni bili su zapanjeni prirodnim lepotama ovog predela. Spisateljica E.L. Džejms se priseća: “Dok smo bili u Visleru, zapravo smo snimali u Sarinoj prelepoj kući i bili smo izuzetno počastvovani kada je došla da nas vidi. Na pauzi od snimanja, sela je za klavir i na urgiranje svih nas, odsvirala numeru Possesion a to je pesma koju sam ja ubacila u drugoj knjizi kada Kristijan poklanja Ani iPad sa muzikom. Zaista je ovo iskustvo bilo divno za kompletnu ekipu filma.”

Nakon toga, na red je došlo dugo iščekivano snimanje venčanja Kristijana i Ane, u zgradi Rivervej Klubhaus koja je građena kompletno u staklu i drvetu. Sa nevestom u kreaciji čuvene Monik Lilije i Ritom Orom u haljini poznatog brenda Marchessa, filmska ekipa je učinila sve kako bi oslikala venčanje onako kako su ga najveći ljubitelji romana i zamišljali.

Za kraj, najitenzivniji dani snimanja intimnih scena u “Crvenoj sobi” planirani su za poslednje dane snimanja u Vankuveru.

Poslednje filmsko poglavlje ovog sada već globalnog fenomena nudi nešto što je bio baš svež obrt i izazov za produkciju. Producent Dana Bruneti tim povodom je izjavio: “U trećem delu počinjemo sa sećanjem sa njihove svadbe, a nakon toga ih pratimo na nezaboravni medeni mesec na jugu Francuske i nakon toga u Pariz i imamo priliku da sa njima uživamo u početku novog poglavlja u njihovom životu.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA