Samsung Motion Sync: Da li ste ikada imali pametan usisivač?

by | 5 septembra, 2013

Kompanija Samsung Electronics uskoro će na tržište plasirati Motion Sync usisivač SC20F70, dizajniran tako da olakša korisnicima navigaciju usisivača kroz njihove domove i omogući im da na jednostavan način postignu najbolje moguće čišćenje.

Motion Sync usisivac

Samsungov Motion Sync usisivač odlikuje se naprednim dizajnom i tehnologijom. Dizajniran tako da obezbedi izvanrednu lakoću upotrebe, odlikuje se revolucionarnom Motion Sync DesignTM tehnologijom, koja ga čini najstabilnijim usisivačem sa posudom za sakupljanje prašine (kanisterom) na tržištu, dok njegova inovativna CycloneForce Multi tehnologija održava visoku usisnu moć koja donosi maksimalan učinak čišćenja.

Kao i sa svakim drugim Samsungovim kućnim uređajem, naš prioritet je revolucija i unapređenje naših proizvoda, na osnovu specifičnih potreba naših potrošača koje proističu iz njihovog načina života”, izjavio je BK Jun, predsednik i generalni direktor Divizije elektronskih uređaja široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics.

Kako se njihovi životi razvijaju, mi se trudimo da projektujemo kućne uređaje koji će i sami evoluirati i ponosni smo što možemo da kažemo da smo upravo to i uspeli sa Motion Sync usisivačem, koji lako i neometano može da drži korak i sa najužurbanijim porodicama“, dodao je on.

Motion Sync 1

Kontrola u rukama potrošača

Sa novim Motion Sync dizajnom, usisivač sa posudom za prašinu se okreće oko svoje ose odvojeno od svojih točkova, što mu omogućava brže i preciznije stabilno kretanje pri naglim skretanjima.

Jedinstveni zakrivljeni točkovi su postavljeni pod blagim uglom prema spoljašnjoj strani posude za prašinu, što obezbeđuje stabilnost usisivača i sprečava njegovo prevrtanje, tako da korisnik može da usredsredi svoju pažnju na čišćenje.

Veliki šuplji točkovi se glatko i lako kreću sa veoma malim uloženim naporom, bez obzira da li se usisivač kreće preko tepiha, laminata ili parketa. Točkovi su takođe dizajnirani tako da omoguće usisivaču da se lako kreće preko bilo koje prepreke, bez obzira da li je reč o tepisima, ili o prelasku preko pragova.

Motion Sync 2

Velika usisna moć koja traje

Inovativna CycloneForce Multi tehnologija Samsungovog Motion Sync usisivača odlikuje se jedinstvenom unutrašnjom strukturom sa četrnaest unutrašnjih komora, koje stvaraju višestruki ciklonski protok vazduha. Snažna centrifugalna sila usisivača savršeno razdvaja prašinu i nečistoće od vazduha i sprečava ih da napuste komoru. Na taj način se sprečava zapušenje filtera i dugo održava velika usisna moć.

Dok većina usisivača bez klasične kese ima filter od penastog materijala sa ukrštenim ivicama, Samsung Motion Sync usisivač ima jednostavan filter od penastog materijala nalik na sunđer, koji sakuplja više prašine i može lako da se opere i očisti. Dovoljno je samo brzo ispiranje kako bi se sprečilo zapušavanje filtera, što obezbeđuje dugotrajnu usisnu moć i odlične rezultate čišćenja pri svakoj upotrebi.

Nikada više nećete propustiti da usisate ni zrnce prašine sa poboljšanim prianjanjem Extreme Force četke Samsungovog Motion Sync usisivača. Ona obezbeđuje ravnomernu difuziju pritiska preko četke, čime se obezbeđuje moćno uklanjanje prašine i čestica i osigurava delotvorniji učinak čišćenja.

Motion Sync 3

Lakoća upotrebe u Vašim rukama

Samsungov Motion Sync usisivač stavlja alatke za olakšavanje čišćenja direktno u ruke korisnika – sve kontrole i dodaci ugrađeni su u dršku.

Specijalizovane alatke za čišćenje ugrađene su direktno u dršku, što omogućava lak i brz prelazak na cev, dodatak za brisanje prašine ili alatke za čišćenje pukotina, bez potrebe da se pomoćni delovi uklanjaju sa uređaja, što olakšava čišćenje nezgodnih ćoškova u kući.

Ugrađena drška sa daljinskim upravljačem olakšava uključivanje i isključivanje uređaja, kao i odabir optimalne usisne moći. Ove kontrole se nalaze na dohvat ruke na dršci, što olakšava kontrolu i omogućava korisniku da brzo promeni jačinu usisavanja, bez prekida u čišćenju.

Senzor za prašinu, koji se lako očitava, paljenjem crvene lampice upozorava korisnika da je pronašao posebno prašnjavo mesto. Kada se ta zona potpuno očisti, pali se zelena lampica koja znači da čišćenje može da se nastavi na drugim mestima, što eliminiše nagađanje i smanjuje ukupno vreme čišćenja.

Kada je čišćenje završeno, posuda za prašinu koja se lako skida se jednostavno isprazni u đubre, bez mogućnosti da se prašina prospe nazad na pod.

Jedno reagovanje na “Samsung Motion Sync: Da li ste ikada imali pametan usisivač?”

  1. milijana abbasher kaže:

    Zanimame cena i gde moze dase kupi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.