Categories Promo

Zaleti se ovog leta i osvoji neku od fenomenalnih nagrada!

Amsterdam, Majorka ili Ibica – šetnje i vožnja biciklom živopisnim ulicama, prelepe plaže ili lude žurke do ranih jutarnjih časova… dok maštate o novim letnjim avanturama, imamo sjajne vesti za vas. #tojetoleto kada, dok se rashlađujete uz osvežavajuće piće, možete da otputujete na neku od fenomenalnih destinacija, osvojite Iphone 8, ili kartu za muzički festival.

Sve što je potrebno da uradite je da kupite promotivno pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 05.L ili 0.33L i učestvujete u nagradnoj igri „Zaleti se i osvoji leto“. Ambalaža promotivnih pakovanja je lako prepoznatljiva po etiketama i promotivnim zatvaračima sive boje. Nakon što pronađete kod ispod zatvarača potrebno je da preuzmete WOAH aplikaciju sa Google Play marketa za android mobilne uređaje ili apple Store Marketa za iPhone mobilne uređaje, registrujete se, i unesete kod u predviđeno polje.

I to je to! Što više kodova, veće su šanse da osvojite nagradu: svakog sata Coca-Cola mali frižider ili dve karte za Love fest, a svakog dana: Iphone 8 ili putovanje za ekipu od 4 osobe i to u Amsterdam, Majorku ili na Ibicu. Više informacija možete pronaći na www.coca-cola.rs ili na WOAH aplikaciji. Nagradna igre traje od 01. jula do 30. jula 2018.

Zaleti se i osvoji! #tojetoleto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA