Želite da budete najbolja verzija sebe? Izgradite kvalitetan lični stil uz UŠĆE „Personal Shopper“!

by | 19 aprila, 2021

UŠĆE Shopping Center razvio je svoj koncept usluge “Personal Shopper” koji kupcima omogućava da pametno investiraju i izgrade prepoznatljiv lični stil u bogatoj ponudi brendova centra.  Kroz ovu jedinstvenu šoping avanturu UŠĆE vas vodi zajedno sa priznatim modnim stručnjacima u zemlji i regionu.

Sada imate na koga da se oslonite prilikom šopinga – na profesionalce koji će umeti da procene šta vam najbolje stoji, bez obzira na to da li želite da kupite haljinu za neku svečanost, svakodnevnu garderobu, ili odelo za posao. Ovo je naročito korisna usluga za one osobe koje mnogo rade i nemaju vremena da obilaze prodavnice, ili za one koji ne vole da idu u kupovinu, a moraju.


UŠĆE stilista je tu da vam šoping učini lakšim, zanimljivijim i pre svega da vam pomogne da ne trošite novac na ono što vam ne pristaje ili nije potrebno. On će vas naučiti da kako se kreira prepoznatljiv stil, koji sadrži neizostavnu klasiku i pametno ukomponovane aksesoare, ali i dati vam savršene savete i trikove za stajling u skladu sa građom i ličnim preferencijama. Saznaćete kako da spajate nespojivo i kako da svaki komad koji nosite na sebi ispriča priču o vama, bez da izgovorite ijednu reč.


Dovoljno je samo da se prijavite putem sajta usceshoppingcenter.rs

A ovog proleća UŠĆE ti nudi povod više za posetu. U periodu od 9. aprila do 7. maja u toku je velika UŠĆE rođendanska nagradna igra koja ti pruža mogućnost da osvojiš neku brojnih nagrada: ELEKTRIČNI AUTOMOBIL LINZDA M-3, ELEKTRIČNI SKUTER MINI HARLEY, 3 HiFIVE električna trotineta OXY, 3 Xiaomi Mi 10T Lite telefona i čak 500 vaučera u vrednosti od 3.000, 6.000 i 12.000 dinara.

Za više informacija poseti sajt i prati korake.

PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.