Poznate ličnosti koje su se obrukale u krevetu

by | jul 16, 2021

Neke od poznatih ličnosti u javnost su iznele činjenice o najvećim divama ali i frajerima za kojim uzdišu fanovi širom sveta – oni su loši u krevetu!

Postavite se u tu situaciju i zamislite šta se dešava kada neko od vaših bivših partnera progovori za neki časopis pa vam „pišiju“ epitet lošeg ljubavnika…

Pročitajte i… Šta poznate dame kažu o najkontroverznijoj temi – seksu?!

Članak se nastavlja posle reklama

U nastavku pogledajte koje poznate ličnosti su doživele ovaj neprijatan čin…

Paris Hilton

Nik Karter, bivši član grupe Backstreet Boys, nema reči hvale za popularnu glumicu i starletu:

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Čega se slavne ličnosti najviše stide? Saznajte u nastavku…

Jako je uštogljena i često se napijala i drogirala pre nego što bismo završili u krevetu. Stekao sam utisak da ona uopšte ne voli seks“, izjavio je Nik u jednom intervjuu, vrlo iskreno i detaljno. Ali, ko bi to rekao za Paris. Zar ne?

Članak se nastavlja posle reklama

Enrike Iglesijas

Naime, Enrike Iglesijas poznat je po tome što ga majka priroda baš i nije obdarila ali i da jeste, Ana Kurnjikova je izjavila da to svakako ne bi moglo promeniti činjenicu da je on loš ljubavnik.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Ove slavne ličnosti su najpoznatiji biseksualci + jedno iznenađenje!

Anđelina Džoli

Članak se nastavlja posle reklama

Ovo niko nije očekivao. Slavna glumica koja je bezbroj puta nazivana jednom od najseksipilnijih glumica svih vremena, po tvrdnjama svog bivšeg supruga Bilija Boba Tortona, u krevetu je “i više nego dosadna”. Koliko god pokušavali da zamislimo ovu tvrdnju, nama ne ide od ruke, a vama?

Pročitajte i… Poznate dame koje su svojim fotkama sa Instagrama napravile pravi “bum”

50 Cent

Članak se nastavlja posle reklama

Pojedinosti o poznatom reperu otkrila je erotska go-go igračica koja kaže da nakon što su se samo mazili neko vreme, morala je da ga pita: „Hoćemo li to da uradimo ili ćemo samo da razgovaramo celu noć?

Pročitajte i… Ove poznate ličnosti su biseksualci

Čarli Šin

Članak se nastavlja posle reklama

Još jedno neverovatno iznenađenje je i Čarli Šin. Iako je glumac poznat po razvratnom i bludnom životu, to uopšte ne mora da bude garancija da je on dobar ljubavnik.

Pročitajte i… Ove poznate ličnosti su priznale da su zavisne od seksa

Njegova bivša supruga, Deniz Ričards tvrdi da je dok su bili u braku bio vrlo sebičan ljubavnik. “Bilo mu je bitno samo da zadovolji sebe! I često je insistirao da gledamo porno filmove pre i za vreme seksa, iako sam mu sto puta rekla da mi to smeta, ali njega nije bilo briga„, rekla je Deniz iskreno u jednom intervjuu.

Članak se nastavlja posle reklama

Kolin Farel
Oh, ne… Najvećeg frajera Holivuda, Kolina Farela takođe bije glas da je nula u krevetu. Njegove ljubavnice na jednu noć, izjavila je kako je lažirala orgazam iz pristojnosti. Kolin je toliko loš ljubavnik da je posle desetominutnog seksa odmah zaspao.

Lepota i zdravljeJC Olivera / Stringer via Getty Entertainment; Jeff Spicer / Stringer via Getty Entertainment;

Tagovi: