4 postupka koja bi trebalo da izbegavate na početku veze

by | 16 septembra, 2019

Iako svi želimo partnera koji je brižan, pouzdan i koji čini sve kako bi nas razveselio i pokazao koliko mu je stalo, ponekada je bolje postupno otkrivati emocije i ne preterivati s brigom. Sledeći postupci ne bi trebalo da se uvode u rutinu već na početku veze, jer bi mogli da uplaše vašeg partnera, od preranog vezivanja, za koje oni još možda još uvek nisu spremni:

1. Prerano izjavljivanje ljubavi

Ljubav je predivno osećanje, međutim i za predivne stvari postoji pravo vreme. Ne bi trebalo da prerano izgovorimo: volim te, jer može zvučati neiskreno, možete vrlo lako oterati partnera od sebe jer to što vi zapravo osećate na samom početku veze nikako nije ljubav, već zaljubljenost. Priče o tome kako je on vaša srodna duša, ili kako vi znate da ga volite ostavite po strani barem neko vreme i dobro razmislite i preispitajte svoja osećanja, jer vas krupne reči često mogu uvaliti u tešku situaciju i naći se u raskoraku sa vašim pravim osećanjima.

2. Previše informacija na prvom dejtu

Intimne priče o vama i vašoj porodici zadržite za sebe sve dok ne budete sigurne da je reč o ozbiljnoj vezi. Poštujte i svoju i tuđu privatnost i nikada nemojte odavati baš sve o sebi. Osobi koja tek započinje odnos sa vama, biće mnogo zanimljivije da vas postepeno upoznaje, uostalom jedna od glavnih osobina zavodljivih žena svakako je tajanstvenost.

@mariapombo

3. Preterano učestalo dopisivanje  

Iako je početak veze vrlo uzbudljiv period, pokušajte da se kontrolišete i nemojte preterivati sa slanjem poruka jer bi mogle postati poprilično naporne drugoj osobi i nemojte insistirati da stalno provodite vreme zajedno. Ne želite da se vaš partner oseti kao da ga gušite već na samom početku.

4. Ljubomora

Ključna stvar uspeha u svakoj vezi definitivno je poverenje i bitno je da već na samom početku oboje budete iskreni i pokažete jaku volju da vaš odnos uspe, zato dajte sve od sebe i pokušajte da u ovaj odnos uđete otvorene i bez nepotrebnih sumnji.

3 stvari koje morate da prihvatite ako se upuštate u vezu na daljinu

Foto: @negin_mirsalehi

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.