Categories LJUBAV I SEKS

5 znakova da ste ludo zaljubljeni

Na početku nove veze, mnogi od nas pitaju se da li su se zaljubili, naročito što imamo svest da se ovo osećanje često manifestuje na različite načine. Za neke od nas zaljubljenost je oaza mira, a za druge pak, stecište strasti i nemira.

Pa ipak, postoje neki jasni znaci da ste zaljubljeni, a evo i koji su:

1. Iskreni ste prema svom partneru

Ako sebe otkrijete u potpunosti svom partneru, a on vas prihvati takvu kakva jeste, znači da ste istinski zaljubljeni jedno u drugo. Na taj način među vama se može razviti čvrsta veza i duboko poverenje, a to je osnov svake veze.

2. Puni ste energije u njegovom prisustvu

Dodiri, pogledi, susret vaših tela, način su da spoznate jedno drugo i da se duboko povežete. Ukoliko osećate leptiriće u stomaku posle svakog poljupca, sigurno ste zaljubljeni.

3. Bez obzira na druge opcije, vaš partner je uvek vaš prvi izbor

Ljudi koji su zaista zaljubljeni  ne razmišljaju o drugim, potencijalnim partnerima. Čak i kada upoznaju druge ljude i otvore im se različite mogućnosti, oni će uvek dosledno birati svog partnera.

4. Spremni ste da rizikujete sa njim

Rizik vašu vezu čini čvršćom i stvara među vama poverenje. Znate da se na partnera možete osloniti u svakoj prilici. Međusobna ljubav i  podrška usrećiće vas oboje.

5. Pokušavate da olakšate život svom partneru

Saosećanje je glavni  znak da ste zaljubljeni. Ukoliko se trudite da jedno drugom olakšate i život i pružite razumevanje, veza i ljubav zasigurno će dugo trajati.

Pročitajte i…5 načina da postanete njegov prvi i jedini izbor

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

Autor: T. V.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA