7 razloga zbog kojih je ok ostaviti ga

by | 14 aprila, 2018

Na početku svake veze, loše navike naših partnera samo se naziru, a mi smo tada još uvek u zaljubljenoj fazi i žmurimo na određene, iritantne navike, računamo na to da će se vremenom nešto promeniti, strpljivo čekamo, ali navike ostaju iste…

U nekom trenutku, te navike postaće veoma izražene, a vi nećete moći ništa da preduzmete, jer ste partnera još na početku prihvatili sa svim njegovim manama i vrlinama, i njemu će biti nejasno zašto vam te njegove navike tek sada smetaju.

Vi svakako niste u vezi da bi trpeli, pa evo nekih navika i postupaka, zbog kojih je sasvim ok da odete, čak iako sve ostalo štima:

1. Javlja se samo kad njemu odgovara

Tu je samo kada je njemu lepo i kada mu odgovara vaše prisustvo, a onda se naprasno ne javi danima, kada se ipak javi ponaša se kao da ništa nije zgrešio i čudi vam se što se ljutite. Neko ko sa vama ima ozbiljne namere ovako se ne ponaša!

2. Laže

Laganje se jednostavno nikome ne bi trebalo tolerisati, a naročito ne nekome sa kim delite svaki svoj dan.

3. Ne želi da čuje ne

Ne poštuje vaše odluke, a naročito one koje se kose sa njegovim. Kada kažete ne, za njega to ne znači ništa, a vama ne treba čovek, koji ne poštuje svoju reč.

Pročitajte i…7 koraka kojima žene stvaraju blokadu u ljubavi

4. On je  uvek u pravu

Možda vam to nije smetalo na početku, ali u toku veze, ova navika može biti jako velika smetnja. Život sa čovekom koji je uvek u pravu, postaje vremenom nemoguć!

5. Sebi je na prvom mestu

Šta je njegov prioritet? On, njegovi  hobiji, njegov posao, želje… Vi ste tek na drugom ili trećem mestu, a to sebi ne smete dozvoliti. Od njega uvek možete otići, jer ste i vi sebi prioritet.

6. Imate osećaj da vas ne ceni

Često sebe zanemarujete, da biste njega obradovali i iznenadili. ali on to nije sposoban da vidi. Pravi muškarac će vas ceniti i zbog najmanje sitnice,  koju ste mu priredili.

7. Skriva vas

Iako se zabavljate već neko vreme, ne upoznaje vas sa prijateljima, a tek o porodici nema govora.U vama ovo izaziva osećaj da niste dovoljno dobri, ili da nešto krije od vas. Ako ovu situaciju ne rešite razgovorom, slobodno idite, i neobazirite se!

Jednostavno morate poštovati sebe, da bi vas drugi poštovali, zato kada osetite nepoštovanje od strane partnera, slobodno se okrenite i idite, to je najbolje za vas.

Pročitajte i…Stvari koje nikada ne smete da uradite zbog muškarca

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Foto: Thinkstock

Autor: T.V.

 

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.