Kada ste stvarno spremne za novu ljubav, nakon raskida?

by | 19 juna, 2019

Iako je neposredno posle raskida teško krenuti dalje, bitno je da kada vam se nakon nekog vremena misli slegnu, sebi ipak date šansu. Možda još niste sigurne da je pravo vreme da nekom drugom pružite šansu, ali postoji nekoliko jasnih znakova da ste potpuno spremne za novo emotivno poglavlje.

1. Obraćate pažnju na druge momke

@caitlinmiyako

Dugo niste pomislili ni na jednog momka, ali sada primećujete da vaš kolega ima lep osmeh. Znači da je stara priča definitivno završena i da ste spremne da krenete u potragu za dečkom koji bi mogao da vas obori sa nogu i izbriše sva ružna iskustva iz prošle veze. Suptilno flertovanje je najbolji način da stignete do svog cilja.

2. Osećate leptiriće u stomaku

@faustany

Mislile ste da se to nikada neće desiti, ali jedan dečko uspešno budi vaše simpatije. Sve više se smejete i jedva čekate njegovu poruku. To je jasan znak da ste spremne da krenete iz početka.

3. Više ne razmišljate o bivšem dečku

@weheartit

Umesto da se nostalgično sećate trenutaka iz prethodne veze, sve više razmišljate o tome, kakav bi potencijal mogla da ima veza u koju sada želite da se upustite. Brinete o sebi i osećate da je raskid prethodne veze bio prava odluka.

Pročitajte i…Male taktike zavođenja

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Pixabay

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.