Formula zavođenja: Kako skrenuti pažnju muškarca

by | 18 septembra, 2014

Najlakše je skrenuti pažnju muškarca. Međutim kako da ga naterate da pogled zadrži na vama? Ovo je naša formula zavođenja.

flert

Ne gubite ponos

Samo zato što je on super zgodan i uspešan i što vas je pozvao da izađete i počastio vas pićem ili vam na bilo koji drugi način dao do znanja da mu se sviđate, ne znači da momentalno trebate zaboraviti na svoje dostojanstvo i učiniti sve što on od vas očekuje. Postavite svoje granice i dajte mu do znanja kakav ste tip žene. Ako želi ozbiljnu vezu, itekako će to ceniti.

Ostanite svoji

Ako od samog početka vaših druženja glumite da ste nešto što niste, vezu unapred osuđujete na propast. Samo je pitanje vremena kada će vaši stavovi, navike i obrasci ponašanja isplivati na površinu pa zaista nema potrebe da ih prikrivate. Budite prirodni, spontani i dosledni sebi, takvi ćete mu se najviše svideti.

Dajte mu vazduha

Od samih početaka steknite naviku da ne gušite jedno drugo ljubomornim ispadima, sumnjičavim pitanjima i provokacijama. Budite na oprezu kada su druge žene u pitanju, no nemojte zaboraviti da niste povezani pupčanom vrpcom i da ne morate zajedno provoditi baš svaki slobodan trenutak. Sve dok ne izneveri vaše poverenje nemate nikakvog razloga za brigu.

Izbegavajte lažnu skromnost

Davno su prohujala vremena kada su frajeri padali na žene koje su spremne potčiniti im se i gledati u njima božanstva. Frajeri kakve želite za ozbiljnu vezu vole snažne i samosvesne žene, obrazovane, inteligentne i sposobne. Sve ono što znate i za šta se sposobni može vam samo ići u prilog, stoga ne treba da vas bude sramota da pokažete svoje kvalitete. Dapače, očarajte ga svim raspoloživim atributima i dajte mu do znanja da vredite mnogo.

Izvor: cosmopolitan.hr

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.