Kada je pravi trenutak za – volim te?!

by | 14 maja, 2017

Znamo da su zaljubljenost i ljubav različite stvari, ali ljudi ih i dalje mešaju, što često rezultira vrlo nezgodnom situacijom – muškarac bez mnogo razmišljanjaj kaže “volim te”, a onda nestrpljivo iščekuje odgovor…
Evo kako ćete znati da se zaleteo…

Foto: Pixabay

Još niste spavali s njim – Možda smatra da je to način da vas namami u krevet. Kada prvi put kaže “volim te” tokom seksa ili ako još niste imali seksualni odnos, postoji mogućnost da nije dobro razmislio o tome šta zapravo te reči znače.

Nije spreman da se veže – Mnoge žene misle da “volim te” znači da je muškarac spreman za ozbiljnu vezu, ali nije uvek baš tako. Ako vam iskaže ljubav, a to ne može da potkrepi namerom da vaša veza bude stabilna, možda nije sasvim iskren.

Niste dovoljno dugo zajedno – Da biste nekoga zavoleli, potrebno je prethodno provesti kvalitetno zajedničko vrijeme. Tačnije, potrebno je upoznati karakter osobe da biste stvorili temelje veze koja će trajati, a za to je potrebno vreme.

Vi još niste spremni da mu kažete da ga volite – Ako vam muškarac s kojim ste u vezi kaže da vas voli, a vi nemate takva osećanja prema njemu, onda su njegove reči, verovatno, stigle prerano. U svakom slučaju, porazgovarajte s partnerom. Pitajte ga zašto vas voli i znači li to da je spreman za ozbiljnu vezu? Ako je njegova izjava ljubavi stvarno iskrena, moći ćete razgovarati o tome, a ako ga vaše pitanje uplaši, to znači da ipak nije bio baš najozbiljniji kad je izgovorio te dve čarobne riječi.

Zajedno ste manje od tri meseca Ako vam partner kaže da vas voli, a u vezi ste manje od tri meseca, verovatno je ljubav zamenio s nečim drugim. Naravno, uvek postoje izuzeci, pa tako – ako ste svaki trenutak u ta tri meseca proveli zajedno – moguće je da je razvio dovoljno jake i duboke osećaje.

Pročitajte i… Nećete mu, valjda, poverovati? 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.