Otkrijte koji tip partnera odgovara baš vama

by | 5 februara, 2011

Iako se na prvi pogled čini savršenim, neke žene će uvek na svom partneru pronaći neku neobjašnjivu manu koja im, ma koliko bizarna bila, neće dati mira, te će ga na kraju ostaviti…

Otkrijte koji tip partnera odgovara baš vama

Ukoliko ste se i vi našli u situaciji da u istom trenutku osećate da na vašem partneru nešto neobjašnjivo ne valja te da vas iritira što vam, na primer, stalno ili nikada ne donosi cveće, razlog tome možda se krije u vašoj ličnosti. Naime, neretko se nađemo u situaciji da je partner s kojim smo u vezi odličan i divan muškarac, ali jednostavno nije za nas.

Prvi korak za pronalaženje idealnog partnera je upoznavanje same sebe te spoznavanje kakva ste vi osoba i koje su vaše želje. Najbolji način da upoznate sami sebe je pravljenje lista – od onih na kojima se kriju sve vaše skrivene fantazije, liste poželjnih osobina kod partnera do lista na kojima se nalaze sve one stvari koje tražite u vezi.

S obzirom na to kakva ste osoba, određeni tip partnera i njegovih osobina će vam u potpunosti odgovarati i privlačiti vas ili će vas pak odbijati.

Otkrijte koji tip partnera odgovara baš vama

Kraljica drame

Osoba koja uvek mora biti u centru pažnje i to često čini odećom koju nosi te stvarima koje govori. Kraljica drame uvek se uspešno može da se posvađa, a ljubavne veze su joj poput čigre – krug svađe, krug ljubavi. Umesto da razgovara o svojim osećajima, kraljica drame će reagovati i delovati, a ono što će jako teško moći da sakrije su ljutnja, tuga i razočaranje koja će pokazati, i to više puta.
Najbolji partner za kraljicu drame definitivno je smirena osoba koja nije željna pažnje. Na muškarca koji ne pokazuje svoje osećaje, kraljica drame će pozitivno delovati jer će ga ona naučiti da iskaže osećaje, dok će on nju smiriti.
Problem koji bi se mogao pojaviti u vezi je taj što bi muškarcu mogle da dojade neprestane scene koje pravi kraljica drame, a ona bi mogla da izgubi živce zbog njegove večite smirenosti. Zbog toga bi ovaj par morao da nauči kako otvoreno da komunicira, kaže šta misle i osećaju te slušaju jedno drugo.

Otkrijte koji tip partnera odgovara baš vama

Gospođica Ne-mogu-se-odvojiti-od-tebe

Ovakav tip žene svog dragog ostavlja samog jedino u nužnim i neizbežnim slučajevima poput odlaska u toalet. Naučena je da neprestano bude uz svog partnera, pa čak i ako se mora da se ponaša poput pijavice. Ovaj tip žene obožava pažnju i svakodnevne poklone poput bombona i cveća.
Gospođici Ne-mogu-se-odvojiti-od-tebe najbolje odgovara muškarac zaštitničkog karaktera koji ostavlja utisak snažnog i hrabrog muškarca spremnog da pomogne svojoj dragoj u svakoj situaciji.
Potencijalni problem između ovakvoga para mogao bi da nastane ukoliko muškarac izgubi strpljenje  i pobegne. Ovaj par definitivno bi morao da nauči kako da podupire jedno drugo, a partnerka bi svakako morala da pokuša da bude samostalnija.

Otkrijte koji tip partnera odgovara baš vama

Gospođica Ne-treba mi-niko

Ovakva žena obožava da bude sama, da obilazi mesta koja nju zanimaju te da se druži isključivo s vlastitim, pomno odabranim društvom. Osvojiti je nije lako, a za to je neophodna veća doza romantike. Ali, ona je vrlo mudra, stoga, da bi  je zaveli, potrebno je da se naoružate  svim i svačim jer romantika neće biti dovoljna.
Najbolju kombinaciju s ovom Gospođicom čini muškarac širokih pogleda kojeg zanimaju najrazličitije stvari. Muškarac koji ne traži da budu neprekidno zajedno te ima vlastito društvo i zabavu mogao bi Gospođicu Ne-trebam-nikoga da obori s nogu.
Problemi bi mogli da nastane ukoliko ovaj par počne da uzima jedno drugo za gotovo, a trebali bi i više pažnje da posvete održavanju romantike i nastojanju da  više vremena provode zajedno.

Otkrijte koji tip partnera odgovara baš vama

Izvor: tportal.hr

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.